Long range PoE+ oplossingen
 
 

Power over Ethernet

Vereenvoudigde installatie van netwerk en stroomtoevoer

Voordelen van Power over Ethernet
(PoE = Data + Voeding)

PoE voorziet een netwerkapparaat van voeding via dezelfde LAN-kabel die gegevens overdraagt.

 • Tijd- en kostenbesparend

  Tijd- en kostenbesparend

  Power over Ethernet, een netwerkkabel kan gegevens versturen en voeding leveren zonder dat de bestaande Ethernet infrastructuur moet worden aangepast; PoE-apparaten hoeven niet langer een extra stroomvoorziening zodat u kosten en tijd bespaart.

 • Betrouwbaarheid

  Betrouwbaarheid

  PoE wordt geleverd vanuit een centraal en universeel compatibele bron, in plaats van een verzameling muur-adapters. Tevens kan er een back-up gedaan worden door een ‘uninterruptible power supply’ (UPS). Daarnaast kan het aparaat beheren of de verbonden apparaten gereset of uitgeschakeld worden.

PoE-toepassingen

 • IP-camera

   

  IP-camera

  Een IP-surveillance camera met PoE ondersteuning kan eenvoudig geinstalleerd en verplaatst worden met slechts een enkele LAN-kabel.

 • Access Points

   

  Access Points

  Access points in zakelijke omgevingen die tegen de muur of het plafond geïnstalleerd zijn, zijn vaak slecht bereikbaar. Maar met PoE-ondersteuning kunnen ze flexibel geplaatst en verplaatst worden op plekken waar de beste Wi-Fi dekking is zodat medewerkers verbonden kunnen blijven.

 • VoIP-telefoons

   

  VoIP-telefoons

  VoIP (desktop) telefoons vereisen geen extra stroomvoorziening omdat voeding tegelijk met de data wordt verstuurd via PoE-technologie.

 • Overige

   

  Overige

  Andere IP-apparaten zoals RFID readers, access controllers, thin clients, alarmsystemen of sensors, zijn meestal PoE-compatible voor een kostenbesparende en eenvoudige installatie op plekken waar geen stopcontacten voer handen zijn.

PoE-apparaten en voedingsgids

Verlengde PoE kabelafstand tot wel 200+ meter

Bij standaard PoE is de afstand van de Ethernetkabel beperkt tot 100 meter (328 voet) voor data- en voedingsoverdracht, zowel voor IEEE 802.3af (PoE) als voor 802.3at (PoE+).

 

Edimax overbrugt deze afstandsbeperking van PoE met de volgende oplossingen:

1) Long range PoE+ switch serie: Klik eenvoudig op de DIP-switch om het bereik tot wel 200 meter te vergroten.

 

Long range PoE+ switch

2) Gigabit PoE+ en extender: Voegt een PoE extender toe om het bereik te vergroten met 100 meter tot 300 meter.

PoE+ extender
*Vanwege lijnverlies, is het voedingsbereik van het aangesloten apparaat minder dan de maximale geleverde voeding.

PoE (802.3af) & PoE+ (802.3at)

De IEEE 802.3af (PoE) standaard ondersteunt de levering van Power over Ethernet tot 15.4W per poort. De IEEE 802.3at (PoE+) standaard ondersteunt tot 25.5W per poort waardoor apparaten die meer dan 15.4W voeding nodig hebben, dit krijgen als ze verbonden zijn met de PoE+ poorten.

Complete PoE-oplossingen

Neem contact met ons op

De Edimax Long range PoE+ oplossing is nu verkrijgbaar voor een flexibele en kostenbesparende opstelling van uw netwerk. Neem contact op met uw vertegenwoordiger bij Edimax voor meer informatie over de mogelijkheden van de PoE-oplossing voor uw bedrijf.

* Uw naam
* E-Mail
* Organisatie
Branche
* Land
Onderwerp
Bericht
Send