Edimax Profile

Başlangıcımız

1986 yılında Edimax kuruluşundan bu yana, biz gelişmiş ağ iletişim ürünleri dünyanın önde gelen üreticilerinden biri olarak büyüdü. Edimax Technology ağ çözümleri geniş bir yelpazede tasarım, geliştirme, üretim, pazarlama ve adamıştır. Başarımız olumlu kurumsal imaj ve ortak kanal şebekelerinin sürekli genişlemesine dayanmaktadır. Şirketin temel değerleri kaliteli hizmet, profesyonel Ar-Ge ve yenilik sayılabilir. Edimax Tayvan (Çin Halk Cumhuriyeti) merkezli ve tutarlı yıl-on yıl gelir artışı ile 2001 yılından bu yana Tayvan Menkul Kıymetler Borsası'nda işlem olmuştur. 2003 yılında, Edimax, ISO 9001 ve ISO 14000 sertifikasını aldı ve 2014 yılında Interbrand tarafından en iyi 35 en değerli uluslararası Tayvanlı markalar arasinda yer aldı.

Dünya Çapında ofisler

Edimax küresel varlığı Kuzey Amerika, Asya ve Avrupa'da yayılmaktadır. Edimax Şirketimiz Kaliforniya, Hollanda, Birleşik Krallık, Polonya, Romanya, Fransa, Almanya, Avustralya, Hindistan, Ukrayna, BAE, Rusya, İtalya, İspanya, Çin, Singapur ve Hong Kongta da şube ofisleri bulunmaktadır. Edimax şu anda dünya çapında dağıtım kanalları üzerinden 70'in üzerinde ülkeye hizmet vermektedir. Uluslararası dağıtım merkezleri ve ofisler sayesinde, dünya çapında müşterilere zamanında lojistik hizmet ve destek sunabiliyoruz. Edimax müşterilerine öncelik verir ve tüm yerel ve küresel ağ ihtiyaçlarını karşılamak için bir çaba göstermektedir.


Araştırma & Geliştirme

Edimax Tayvan ve Çin tabanlı Ar-Ge ekibi 200'den fazla personel üyeden oluşur. Böyle bir sağlam ve profesyonel mühendislik ekibi pazarın sürekli değişen ihtiyaçlarını karşılamak için yeni ürünler geliştirerek başarımıza katkıda bulunmuştur. Biz gerçekten sınıfının lideri olan ürün ve çözümler geliştirmek için bizim yeteneğini güçlendirmek için Ar-Ge merkezlerinde yatırım yapıyoruz. Edimax ürünleri sertifikalı tüm CE, FCC ve C-Tick emisyon vardır. Bizim kablosuz 802.11n ve 802.11ac aralck, Wi-Fi sertifikalı ve biz sürücüler birlikte çalışabilirliği sağlamak için Microsoft ve NSTL tarafından test edilir. 2003 yılında ISO 9001 sertifikalı ve ISO 14000 olmanın yanı sıra, Edimax birkaç Yonga seti üreticileri ile stratejik ortaklıklar kurdu. Edimax ayrıca Wi-Fi Alliance ve Gigabit Ethernet İttifakının aktif bir üyesidir.


İnsanları birleştirmek

Misyonumuz basit ve açıktır: "İnsanları birleştirmek". Ağ sektöründe onlarca yıllık deneyimi ile, bizim küresel ortakları ve müşterileri için en iyi-in-class çözümleri sunmak maktadır. Biz en uygun fiyata müşteriye son ağ teknolojileri getirmek için kararlıyız. Biz SOHO ve KOBİ piyasalar için ürünleri imalatı değil, aynı zamanda büyük işletmeler için komple ağ çözümleri sunmak için elimizden geneli sağlamak tayız kalmaz. Bizim uzun vadeli iş stratejileri ve yenilikler ağ sektöründe tanınmış bir katma değer ve müşteri odaklı üretici olarak statüsünü sağlamlaştırmasısnı da sağladı.


Ürün Yelpazesi

Edimax geniş ve kapsamlı bir ürün hatları, ev ve iş için herhangi bir ağ mimarisi veya uygulamanın bağlantı ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Ürünlerimizin değeri, performans ve mükemmel desteğı ile ayırt edilir. Ürünlerimizin tam menzilli kablosuz çözümler, yazıcı sunucuları, xDSL yönlendiriciler, Ethernet anahtarları, PoE çözümleri, elektrik hattı çözümleri, ağ erişim kontrolörleri, yük dengeleyici çözümleri, network kamera, profesyonel güvenlik kameraları, VoIP çözümleri, KVM anahtarları, medya dönüştürücüler, ev dahil eğlence entegrasyon çözümleri ve diğer müşteri odaklı ağ uygulamalarıdır. Ayrıca biz kurumsal çözümlerinin yüksek performanı için Edimax Pro yelpazesi sunuyoruz.