EDIMAX - Legacy Products - KVM Swtiches - Switch KVM 4 Porturi PS/2 si suport Audio/Mic (cabluri incluse)

Switch KVM 4 Porturi PS/2 si suport Audio/Mic (cabluri incluse)

EK-PAK4

  • Suporta rezolutii video pana la 2048 x 1536
  • Suporta Latimi de Banda pana la 350MHz
  • Suporta comutare pentru Audio si Microfon
  • Suporta functia Auto Scan pentru schimbarea automata intre PC-uri (programabila)
  • Cabluri incluse pentru a reduce costurile
  • Nu necesita alimentare sau softwareEK-PAK4 un switch KVM foarte mic si compact special conceput pentru intrebuintare personala sau in mediile SOHO. Va ajuta sa controlati maxim patru calculatoare cu un singur monitor, tastatura si mouse. EK-PAK4 suporta hotkeys, push button si auto scan. Simuleaza prezenta mouseului si a tastaturii pentru a porni toate calculatoarele simultan. Functia Hot Plug permite conectarea/deconectarea PC-urilor cand sunt pornite de la switch-ul KVM.

EK-PAK4 are si functia de comutare pentru Audio si Microfon, pentru aplicatii multimedia. Prin aceasta functie puteti monitoriza input/outputul fiecarui calculator fara a fi nevoie sa schimabti cablurile. Suporta deasemenea comutare programabila intre calculatoare si functionare simultana. Astfel puteti asculta muzica de pe un calculator in timp ce lucrati pe un altul.

EK-PAK4 are 2 conectori PS2 pentru mouse si tastatura si unul VGA pentru video. Necesita un cablu KVM special 3 in1 (inclus in pachet) pentru conectarea cu PC-urile.

EK-PAK4 suporta majoritatea sistemelor de operare DOS, Win3.X, Win95 / 98 / 98SE / ME / XP / 2000 / NT, Netware, Unix si Linux. Este compatibil cu Microsoft IntelliMouse si Logitech NetMouse Este un dispozitiv 100% plug and play, nu are nevoie de alimentare sau software.

EK-PAK4 este solutia ideala, daca aveti de controlat pana la patru calculatoare si doriti sa economisiti bani si spatiu.Specificatii Detalii
PC-uri conectate max 4
Conectori PC 4 perechi: 2 x PS2; 1 x USB (audio si mic)
Conectori Consola 2 x PS2; 1 x VGA; 2 x jack 3.5 mm (audio si mic)
Selectare PC Hot Key / Buton
Cabluri 4 x Cablu Combo KVM
Rezolutie Maxima 2048 x 1536
Latime de Banda 350MHz
Temperatura Operare 0 - 50 C
Umiditate 0 - 90% (fara condens)
Greutate 195 g
Dimensiuni 96 x 61 x 24 mm
*Maximum performance, actual data rates, and coverage will vary depending on network conditions and environmental factors.
*Actual viewing resolution and frame rate of network cameras depend on connection speed.
*Product specifications and design are subject to change without notice.