EDIMAX - Puncte de Access - AC1750 - Access Point 3 x 3 AC Dual-Band PoE de Exterior

Access Point 3 x 3 AC Dual-Band PoE de Exterior

OAP1750

 • Dual-band de mare viteză 802.11AC
 • Instalare uşoară 
 • Construcția robustă
 • Realizat pentru o utilizare intensă
 • Mai multe SSID-uri pentru managementul securităţii
 • Roaming rapid
 • Acoperire mare şi sensibilitate crescută
 • Mobilitate deosebită
 • Power over Ethernet
 • Server încorporat RADIUS
 • Pentru mediile de afaceri în aer liber
 • Management central


O soluţie premium cu viteze foarte mari AC1750 pentru o performanţă de elită ​OAP1750 este o soluţie wireless premium realizată pentru afacerile mici care necesită o performanţă de elită e reţelei. Produsul are cea mai recentă tehnologie 3 x 3 IEEE 802.11ac pentru vitezele wireless concurenţiale dual-band de până la 1750Mbps. Un design cu montaj pe perete şi o calitate a construcţiei de grad industrial, combinate cu o operare prietenoasă şi un set extins de caracteristici, fac ca acest produs să fie o soluţie ideală dual-band de înaltă performanţă pentru operaţiile solicitante din fiecare zi.

Pentru afacerile care necesită securitate, flexibilitate şi viteză – seria Edimax Pro are o gamă largă de aplicaţii potenţiale, de la mediile de birou, la şcoli, campusuri, hoteluri şi spitale. SSID-urile multiple pot fi configurate pentru departamente diferite sau pentru diferite grupuri de utilizatori, iar serverul RADIUS oferă o verificare suplimentară cu o arhitectură scalabilă AP pentru managementul central al access point-urilor multiple. Capacitate de înaltă densitate de până la 100 de clienţi simultani, ideal pentru locurile de muncă unde angajaţii pot folosi propriile device-uri, sau pentru alte medii cu un număr mare de clienţi şi de dispozitive wireless, iar roamningul rapid permite tranziţia rapidă între mai multe access point-uri. Suport Power over Ethernet (PoE) şi o interfaţă de management pe bază de web pentru şi opţiuni extinde se gestionare pentru departamentele MIS şi pentru administratorii de reţea. Un capac opţional pentru securitate previne furtul sau vandalismul, iar funcţia de detecţie AP vă protejează reţeaua faţă de accesul neautorizat.

Când performanţa şi securitatea sunt importante pentru afacerea dumneavoastră, aveţi nevoie de produse care sunt realizate special. Seria Edimax Pro este realizată pentru a vă ajuta afacerea şi pentru a vă oferi o conectivitate pe care să vă puteţi baza în fiecare zi, cu o siguranţă şi o eficienţă garantate, OAP1750 oferă cel mai înalt nivel de performanţă wireless de pe piaţa actuală.
 

CARACTERISTICI IMPORTANTE

 • Dual-band de mare viteză 802.11AC: Dual-band concurent IEEE 802.11ac cu viteză wireless 1750Mbps.
 • Instalare uşoară: Design cu montare pe perete cu un kit de instalare uşoară.
 • Construcția robustă: carcasă din aluminiu turnat sub presiune rezistentă la interperii IP67, rezistentă la coroziuni, sare, umiditate, rugină, scut împotriva condiţiilor meteo ASTM B117 pentru a asigura folosira în cele mai aspre condiţii.
 • Realizat pentru o utilizare intensă: Suportă până la o sută de utilizatori simultani, ideal pentru mediile aglomerate şi pentru locurile de muncă unde angajaţii pot folosi propriile device-uri.
 • Mai multe SSID-uri pentru managementul securităţii: Suportă până la 32 SSID-uri (16 x 2,4GHz şi 16 x 5GHz) ideal pentru mai multe departamente, grupuri de utilizatori, clienţi sau invitaţi.
 • Roaming rapid: Comutare uşoară într acces point-uri fără lag sau întreruperi, asigurând o performanţă de top şi aplicaţiile de streaming video şi voce.
 • Acoperire mare şi sensibilitate crescută: Radiofrecvenţa reglabilă fără alimentare şi o sensibilitate crescută a receptorului pentru acoperirea spaţiilor mari.
 • Mobilitate deosebită: O acoperire mai mare cu 1,5x decât acces point-urile normale pentru o acoperire totală care asigură o conectivitate Wi-Fi în mediile industriale.
 • Power over Ethernet: Suportă IEEE 802.3at PoE şi IEEE 802.3af PSE şi are adaptorul de alimentare inclus.
 • Server încorporat RADIUS: Cu management de până la 256 de conturi pentru utilizatori.
 • Mediil de afaceri în aer liber: O alegere avansată pentru aplicaţii de înaltă performanţă. Adecvat pentru o gamă largă pentru aplicaţiile comerciale precum, hotel, săli de conferinţă, şcoli, campusuri, resorturi, magazine, stadioane, exteriorul Mallurilor, autostrăzi, linii de cale ferată şi altele.
 • Central Management: Edimax Pro Network Management Suite (NMS) and SKYMANAGE PC for , easy and Intuitive web-based central management. AP built-in with MNS supports AP array architecture. Edimax Pro Network Management Suite (NMS), easy and Intuitive web-based central management suite, supports AP array architecture.


 
 Edimax OAP1750 Outdoor AC1750 PoE Access Point


 

Design de înaltă performanţă cu viteză mare 1750Mbps dual-band 11ac

Tehnologia wireless de ultima generaţie IEEE 802.11ac oferă o viteză Giga Wi-Fi care astăzi corespunde cu cerinţele moderne ale mediilor de afaceri. Şi simultan acoperirea 2,4GHz şi 5GHz dual-band înseamnă o flexibilitate maximă pentru aplicaţiile de productivitate mobile-centrice. Vitezele de până la 450Mbps din banda 2,4GHz şi 1300Mbps pe banda 5GHz pot manipula cele mai multe aplicaţii intensive, perfect pentru aplicaţiile audio, video şi de voce şi sunt semnificativ mai mari decât tradiţionalul 802.11n Wi-Fi. Suplimentar, seria de produse Edimax Pro are şi alte caracteristici de înaltă performanţă, precum condensatorii solizi pentru durate mai mari de viaţă decât alternativele nesolizi, generând mai puţină căldură şi oferind o stabilitate crescută. Durabil, robust şi pregătit pentru mediile de afaceri.​ 

Acoperire mare şi SSID-uri multiple

Cu o radiofrecvenţă reglabilă şi o pare sensibilitate de recepţie, punctele de acces Edimax Pro sunt echipate pentru a oferi o mare acoperire acolo unde este foarte necesară. Adecvat pentru spaţiile mare de birouri, magazine, spitale sau săli de conferinţă, obţineţi o acoperire wireless de care personalul şi sistemele au nevoie pentru a opera eficient. Ţineţi fiecare colţ ala afacerii conectat şi diferenţiaţi grupurile de utilizatori, departamentele sau invitaţii cu cele până la 32 de SSID-uri separate cu o securitate independentă. Acoperire Wi-Fi largă, accesibilă cu o securitate puternică pentru a proteja informaţiile sensibile ale companiei şi pentru a supraveghea accesul la reţelele interne.

 
 

​Soluţii pentru reţelele de înaltă densitate şi cu multe dispozitive

Folosirea dispozitivelor proprii ale angajaţilor (BYOD) este o tendinţă tot mai mare în birourile şi în spaţiile din lumea întreagă. Angajaţii îşi folosesc telefoanele mobile, tabletele sau laptopurile cu cele mai recente aplicaţii de productivitate conectate la cloud pentru a-şi îndeplini sarcinile iar banda 2,4GHz este aglomerată, astfel încât aceste dispozitive pot folosi reţeaua de mare viteză 5GHz Wi-Fi. Iar la birouri, hoteluri, şcoli sau alte medii dens populate, access point-urile trebuie să faţă faţă la volumele mari de utilizatori care se conectează oricând la reţea, indiferent dacă sunt clienţi sau angajaţi. Soluţiile Edimax Pro suportă cea mai recentă reţea dual-band 802.11ac 2.4GHz şi 5GHz Wi-Fi alături de capacitatea de înaltă densitate de a suporta până la o sută de utilizatori simultani, ideală pentru mediile de lucru aglomerate şi cu un număr mare de dispozitive wireless.
 

Mobilitate deosebită

Punctele de acces tipice wireless pot acoperi o rază de 25m – 30m la utilizare normală. Acum, cu noile avansuri tehnologice din punctele de acces Edimax Pro, putem extinde acoperirea efectivă cu aproximativ 1,5x mai departe, eliminând complet zonele moarte Wi-Fi şi oferind o acoperire completă asupra întregului mediu. Dispozitivele wireless pot rămâne conectate în medii unde conectivitatea poate avea o influenţă semnificativă asupra eficienţei şi productivităţii şi pot beneficia de pe urma mobilităţii cu conectivitate la viteză mare dispozitive precum: telefoane inteligente, tablete şi computere, aflate în întreaga organizaţie.
 

 

Hoteluri, birouri, şcoli şi spitale

Punctele de acces din seria Edimax Pro, cu reţele de mare densitate 11ac, pentru până la 100 de utilizatori simultani, sunt ideale pentru clădirile de birouri cu mai mulţi chiriaşi, hoteluri, resorturi, spitale, campusuri, conferinţe sau oriunde unde reţeaua este folosită pe scară largă, cu o siguranţă şi o eficienţă garantate.


 

Detecţie acces neautorizat acces point şi izolaţie wireless

Detecţia accesului neautorizat poate identifica orice SSID-uri neautorizate care ar fi putut fi instalate, iar izolaţia L2 wireless oferă securitate wireless.
 

Aplicaţie uşoară şi intuitivă Central Network Management (NMS)

Edimax Pro NMS (Network Management Suite) este o soluţie pentru managementul pe bază web al reţelei wireless. Departamentele MIS din cadrul companiei au posibilitatea de a planifica şi gestiona punctele de acces Edimax Pro, în funcţie de spaţiul din birouri, folosind o interfaţă de la distanţă pe bază web, care include un panou, o vedere a hărţii, statistici legate de trafic şi o listă a clienţilor wireless, pentru administrarea reţelei de al distanţă. OAP1750 poate fi manageriat de un AP Edimax Pro de Interior sau de controlerul Edimax Pro dedicat APC500. Setările RADIUS, setările grup WLAN, controlul de acces, setările reţea invitat şi actualizările de firmware pot fi gestionate central de la o singură locaţie pentru a se reduce timpul de oprire, pentru a avea asistenţă la remedierea problemelor şi pentru a optimiza performanţa de reţea.  Planurile de zone şi aplicaţiile de configurare sunt, de asemenea, disponibile pentru extinderea şi gestionarea reţelelor multiple cu mai multe puncte de acces.

 
Edimax WAP1750 3 x 3 AC Dual-Band Wall-Mount PoE Access Point, Edimax Pro central Network Management Suite (NMS)
 

​Arhitectură puncte de acces

Aplicaţia Edimax Pro Network Management (NMS) suportă arhitectura de puncte de acces, care face posibilă gestionarea centrală a unui grup de puncte de acces. NMS poate fi instalat la un punct de acces şi suportă până la puncte de acces 8 Edimax Pro fără un control suplimentar wireless, reducând costurile şi facilitând managementul AP de la distanţă. Punctele de acces pot fi dispuse şi configurata în funcţie de cerinţe, creându-se o puternică arhitectură de reţea care poate fi gestionată uşor şi extinsă în viitor, cu o interfaţă uşoară pentru utilizator şi un domeniu extins de funcţii pentru specialiştii MIS ai companiei.

 
​ Edimax WAP1750 3 x 3 AC Dual-Band Wall-Mount PoE Access Point, AP Array

 


Set de instalare rapidă

OAP1750 vine cu kit de montare pe perete sau stâlp pentru o instalare usoara.
 
Edimax OAP1750 3 x 3 AC Dual-Band Wall-Mount PoE Access Point, wall-mount & Pole-mount easy installation


 
HARDWARE
Interfaţă LAN Giga x 1
PoE 802.3at
Antene Type: 6 x Externe
Gain: 4dBi (2.4GHz), 6dBi (5GHz)
Alimentare 802.3at (Injector PoE Optional)
Dimensiuni(L x W x H) 25.67 x 25.67 x 9.03 cm
Greutate 2908g
Consumul energetic (sarcină completă) 22W
Montare Stalp/ Perete
WPS/Reset Reset
Indicator LED 1. Power LED
2. WLAN LED
3. LAN LED
Conditii Mediu Temperatura Operare: -40°C (-40°F) pana la 70°C (158°F)
Umiditate Operare: 90% sau mai putin
Economisire de energie 802.3az
Buzzer intern Y
Carcasa rating IP67, rezistentă la coroziuni, sare, umiditate, rugină, scut împotriva condiţiilor meteo ASTM B117
WIRELESS
Standard 802.11 a/b/g/n/ac Dual-Band Concurent
Nr. Radio 2
Puterea maximă de ieşire (dBm) 2.4GHz: 27.5(±2)dBm
5GHz: 27.5(±2)dBm
Sensibilitatea receptorului ≤ -94.5dBm
Putere de transmisie (mW) 560mW / 560mW
Certificare CE / FCC
Roaming rapid Y
Numar de SSIDuri 16 (2.4GHz) + 16 (5GHz)
PERFORMANŢĂ
Viteza maximă a datelor 450 + 1300Mbps
Clienţi concurenţi Până la 50 per Radio
SPECIFICAŢII RF
Bandă de frecvenţă

•Radio Ⅰ: 802.11b/g/n 2.412~2.484(GHz)
•Radio Ⅱ: 802.11a/n/ac 5.18~5.24(GHz), 5.26~5.32(GHz), 5.5~5.7(GHz), 5.745~5.825(GHz)
(Banda de frecvenţă suportată este restricţionată prin normele locale.)

Canale de operare

•2.4GHz : US/Canada 1-11; 2.412~2.462GHz
                 Europe 1-13; 2.412~2.472GHz
                 Japan 1-14; 2.412~2.484GHz
•5GHz : Country dependent for the following ranges:                
              US/Canada: Band 1:36, 40, 44, 48; 5.180~5.240(GHz)
                                     Band 2: 52、56、60、64;5.260~5.320(GHz)
                                     Band 3: 100、104、108、112、116、120、124、128、132、136、140;5.500~5700(GHz)
                                     Band 4:149, 153, 157, 161, 165; 5.745~5.825(GHz)
              Europe: Band 3: 100、104、108、112、116、120、124、128、132、136、140; 5.500~5700(GHz)

Putere de transmisie
•802.11b
  23dBm@1Mbps
  23dBm@2Mbps
  23dBm@5.5Mbps
  23dBm@11Mbps
•802.11g
  23dBm@6Mbps
  23dBm@9Mbps
  23dBm@12Mbps
  23dBm@18Mbps
  23dBm@24Mbps
  22dBm@36Mbps
  20dBm@48Mbps
  19dBm@54Mbps
•802.11gn (2.4G)
  27.5dBm@MCS0/8/16
  26.5dBm@MCS1/9/17
  26.5dBm@MCS2/10/18
  26.5dBm@MCS3/11/19
  25.5dBm@MCS4/12/20
  24.5dBm@MCS5/13/21
  23.5dBm@MCS6/14/22
  22.5dBm@MCS7/15/23
•802.11a
  22dBm@6Mbps
  22dBm@9Mbps
  22dBm@12Mbps
  22dBm@18Mbps
  22dBm@24Mbps
  21dBm@36Mbps
  19dBm@48Mbps
  18dBm@54Mbp
•802.11an(5G)
  27.5dBm@MCS0/8/16
  26.5dBm@MCS1/9/17
  26.5dBm@MCS2/10/18
  25.5dBm@MCS3/11/19
  25.5dBm@MCS4/12/20
  24.5dBm@MCS5/13/21
  23.5dBm@MCS6/14/22
  22.5dBm@MCS7/15/23
•802.11ac
  27.5dBm@MCS0
  26.5dBm@MCS1
  26.5dBm@MCS2
  25.5dBm@MCS3
  25.5dBm@MCS4
  24.5dBm@MCS5
  23.5dBm@MCS6
  22.5dBm@MCS7
  20.5dBm@MCS8
  19.5dBm@MCS9
Sensibilitatea receptorului
•802.11b
  ≤-93dBm@1Mbps
  ≤-90dBm@11Mbps
•802.11g
  ≤-90dBm@6Mbps
  ≤-74dBm@54Mbps
•802.11gn (2.4G)
  ≤-94.5dBm@MCS0
  ≤-76.5dBm@MCS7
  ≤-90dBm@MCS8
  ≤-72dBm@MCS15
  ≤-90dBm@MCS16
  ≤-72dBm@MCS23

•802.11a
  ≤-90dBm@6Mbp
  ≤-72dBm@54Mbps
•802.11an(5G)
  ≤-94.5dBm@MCS0
  ≤-70.5dBm@MCS7
  ≤-90dBm@MCS8
  ≤-66dBm@MCS15
  ≤-90dBm@MCS16
  ≤-66dBm@MCS23
•802.11ac
  ≤ -90.5dBm@MCS0
  ≤ -60.5dBm@MCS9

SECURITATE
Criptare WEP / WPA / WPA2
Izolare wireless L2 Y
Izolare Statie Y
Autentificare IEEE 802.1x Y
Autentificare EAP PEAP
SSID Ascuns Y
Filtrare Adrese MAC Y
STA Wireless Y
Detecţie acces neautorizat acces point (prin aplicaţia Edimax Pro Network Management Suite (NMS)) Y
SOFTWARE
Mod Wireless AP / WDS AP / WDS Bridge / Client
802.1q VLAN Y (VID = 1-4095)
Spanning Tree RSTP
QoS WMM (802.11e)
Max Associated Station No.
Pass-Through IPv6 si VPN (PPTP, L2TP/IPsec)
DSCP (802.1p) Y
Rata Multicast de pana la 54Mbps Y
MANAGEMENT
Implementare Standalone (Mod AP)
Mod Managed AP: Manageriat de un AP Controller (APC500) sau Edimax Pro Master AP.
Configurare HTTP / HTTPS
SNMP v1, v2c, v3
CLI (Telnet, SSH)
Server RADIUS Built-In
Auto-Channel Y
Private MIB Y
ACCESSORII
Suporturi de montare Kituri de Montare pe Perete sau Stalp
Antene 2.4GHz Omni x 3
5GHz Omni x 3
Accesorii opționale GP-101IT IEEE802.3at PoE Injector
ANT-2415D - Antena Directionala 2.4GHz
ANT-5815D -
Antena Directionala 5GHz
LT-610 - para trasnet
*Maximum performance, actual data rates, and coverage will vary depending on network conditions and environmental factors.
*Actual viewing resolution and frame rate of network cameras depend on connection speed.
*Product specifications and design are subject to change without notice.