Card PCI Fast Ethernet

EN-9130TXL

  • Interfata PCI 32 bit (PCI 2.1)
  • Plug and Play, auto negociere 10 / 100Mbps
  • Compatibila cu utilitarele de administrare Edimax WebDesk Web Based
  • Suporta ACPI / Wake On LAN
  • Compatibila cu DMI (Desktop Management Interface)


Adaptoarele PCI Fast Ethernet 10 / 100 Mbps, sunt esentiale pentru o retea Fast Ethernet performanta si usor de administrat. Acestea sunt cea mai mai buna solutie pentru crearea unei retele solide si cu costuri cat mai reduse.

In primul rand, adaptoarele sunt testate de catre Microsoft, pentru a garanta compatibilitatea cu cele mai folosite sisteme de operare. In al doilea rand sunt compatibile cu Vista si sunt insotite de o garantie lifetime, pentru a va proteja investitia. Si nu in ultimul rand, toate calculatoarele cu placi de retea Edimax pot fi administrate printr-un browser web (prin configurarea corecta a retelei).

Utilitarul WebDESK Manager inclus in pachetul placilor de retea Fast Ethernet Edimax, este un sistem de administrare web based, care permite administratorilor de retea sa monitorizeze si sa administreze calculatoarele din retea, de la calculatorul din birou sau de acasa. Puteti afla toate informatiile critice despre un calculator din retea, printr-un singur click in WebDESK Manager, care functioneaza cu cele mai populare browsere internet, cum ar fi Microsoft IE si Firefox. Interfata este una usor de folosit, totul fiind prezentat in format standard de browser.

Toate placile de retea Fast Ethernet de la Edimax suporta functiile de ACPI (Advanced Configuration Power Interface) si Wake on LAN, care permit controlarea de la distanta a pornirii calculatoruluiSpecificatii

Detalii

Interfata

PCI Rev.2.1 / 33MHz

Standarde

IEEE 802.3 / IEEE 802.3u / IEEE 802.3x

Porturi

1 x port UTP; Full/Half Duplex; Auto Negociere 10/100 Mbps

Management

WebDESK

Alte functii

ACPI / Wake on LAN

Certificari

FCC Class B / CE Mark / C-Tick

*Maximum performance, actual data rates, and coverage will vary depending on network conditions and environmental factors.
*Actual viewing resolution and frame rate of network cameras depend on connection speed.
*Product specifications and design are subject to change without notice.