EDIMAX - Media Convertoare - Fast Ethernet - Media Convertor 10/100 Base TX la FX

Media Convertor 10/100 Base TX la FX

ET-912+ Series

  • In conformitate cu standardele IEEE 802.3 10BaseT si IEEE 802.3u 100BaseTX/100BaseFX
  • 1 x port Ethernet 10/100BaseTX si 1 x port fibra optica 100BaseFX
  • Portul de fibra suporta Multi mode (SC/ST) sau Single mode (SC, LC, MT-RJ)
  • Portul ethernet suporta Half/Full-Duplex, Auto-MDI/MDI-X si Auto-Negotiation
  • Buton de comutare intre Full si Half Duplex
  • Conectori pentru fibre multiple
  • Instalare Plug and Play


Cele mai bune solutii pentru media convertoareSeria completa de Media Convertoare Edimax este proiectata pentru a acoperi toate nevoile de implementare intr-o retea mare de fibra optica.

Migrare de la cupru la fibra
Seria de media convertoare ET-912+ permite utilizatorilor sa treaca de la mediile de cupru ( cablu UTP) la mediul de fibra optica, oferind o solutie economica de convertire a semnalului.. Pot transmite semnalul pe fibra optica la distante de pana la 2km (multimode) si 30/40/60/80/100km (single-mode) , permitand astfel expansiunea retelei.

In conformitate cu standardele IEEE
Produsele din seria ET-912+ sunt in conformitate cu standardele IEEE 802.3 10Base-T si 802.3u 100Base-TX, 100Base-FX. Dispozitivele au un port RJ-45 pentru conectarea unui calculator sau switch si un port pentru fibra optica.

Functie de Switching ASIC
Media convertoarele ET-912+ sunt mai mult decat un simplu convertor, ele sunt practic un switch cu 2 porturi, si beneficiaza de de functii ca frame checking si filtering.

LED si Alarma
Utilizatorii pot monitoriza starea dispozitivului prin intermediul LED-urilor. In plus functia de Fiber Link Alarm permite o monitorizare mult mai eficienta.

Monitor de tensiune
Monitorul de tensiune incorporat va reseta toate chipseturile din convertor cand tensiunea scade sub 2.9V,  permitand astfel o functionare in conditii normale pe timp de furtuna sau in zone cu voltaj instabil.
*Maximum performance, actual data rates, and coverage will vary depending on network conditions and environmental factors.
*Actual viewing resolution and frame rate of network cameras depend on connection speed.
*Product specifications and design are subject to change without notice.