Switch KVM 2 Porturi USB si suport Audio/Mic (cabluri incluse)

EK-UAK2

  • Suporta rezolutii video pana la 2048 x 1536
  • Suporta Latimi de Banda pana la 350MHz
  • Suporta comutare pentru Audio si Microfon
  • Suporta functia Auto Scan pentru schimbarea automata intre PC-uri (programabila)
  • Cabluri incluse pentru a reduce costurile
  • Nu necesita alimentare sau softwareEK-UAK2 un switch KVM foarte mic si compact special conceput pentru intrebuintare personala sau in mediile SOHO. Va ajuta sa controlati doua calculatoare cu un singur monitor, tastatura si mouse. EK-UAK2 suporta hotkeys, push button si auto scan. Simuleaza prezenta mouseului si a tastaturii pentru a porni ambele calculatoare simultan. Functia Hot Plug permite conectarea/deconectarea PC-urilor cand sunt pornite de la switch-ul KVM.

EK-UAK2 are si functia de comutare pentru Audio si Microfon, pentru aplicatii multimedia. Prin aceasta functie puteti monitoriza input/outputul fiecarui calculator fara a fi nevoie sa schimabti cablurile. Suporta deasemenea comutare programabila intre calculatoare si functionare simultana. Astfel puteti asculta muzica de pe un calculator in timp ce lucrati pe cel de-al doilea.

EK-UAK2 are 2 conectori USB pentru mouse si tastatura si unul VGA pentru video. Necesita un cablu KVM special 3 in1 (inclus in pachet) pentru conectarea cu PC-urile.

EK-UAK2 suporta majoritatea sistemelor de operare DOS, Win3.X, Win95 / 98 / 98SE / ME / XP / 2000 / NT, Netware, Unix si Linux. Este compatibil cu Microsoft IntelliMouse si Logitech NetMouse Este un dispozitiv 100% plug and play, nu are nevoie de alimentare sau software.

EK-UAK2 este solutia ideala, daca aveti de controlat doua calculatoare si doriti sa economisiti bani si spatiu.Specificatii Detalii
PC-uri conectate max 2
Conectori PC 2 perechi: 2 x USB; 1 x mini USB (audio si mic)
Conectori Consola 2 x USB; 1 x VGA; 2 x jack 3.5 mm (audio si mic)
Selectare PC Hot Key / Buton
Cabluri 2 x Cablu Combo KVM
Rezolutie Maxima 2048 x 1536
Latime de Banda 350MHz
Temperatura Operare 0 - 50 C
Umiditate 0 - 90% (fara condens)
Greutate 95.6 g
Dimensiuni 96 x 61 x 24 mm
*Maximum performance, actual data rates, and coverage will vary depending on network conditions and environmental factors.
*Actual viewing resolution and frame rate of network cameras depend on connection speed.
*Product specifications and design are subject to change without notice.