EDIMAX - Legacy Products - Wired Broadband Routers - Router Broadband Fast Ethernet

Router Broadband Fast Ethernet

BR-6104K

  • Imparte o conexiune Internet (prin cablu sau xDSL) mai multor utilizatori.
  • Protejeaza reteaua prin Firewall-ul incorporat.
  • WAN throughput 40 Mbps
  • Virtual Server si DMZ

 

Cum configurez routerul?Routerul Edimax BR-6104K combina functionalitatea a trei echipamente intr-unul singur: router, switch Fast Ethernet 10 / 100Mbps si Firewall. BR-6104K va permite sa impartiti o conexiune broadband (prin cablu sau xDSL*) in birou sau acasa. Cele patru porturi Fast Ethernet 10 / 100Mbps, permit conectarea directa a 4 calculatoare prin cablu (sau mai multe daca se folosesc switchuri).
*Pentru conectare aveti nevoie de un modem cu cablu, cu conector Ethernet (RJ45), sau un ADSL modem cu conector Ethernet (RJ45). Routerul BR-6214K nu se poate conecta la un modem ADSL pe USB.
 

Distribuire IP

Functia NAT / NAPT a routerului, va permite sa impartiti o conexiune internet tuturor utilizatorilor din retea (maxim 253 utilizatori). Serverul DHCP aloca adrese IP automat calculatoarelor din retea.

Firewall
Ofera o conexiune securizata la Internet. Nimeni din afara retelei nu poate accesa calculatoarele din retea fara permisiunea dumneavoastra. Firewall-ul Stateful Packet Inspection (SPI), protejeaza calculatoarele din retea impotriva accesului nedorit, si impotriva unor atacuri de tip Denial of Service (DoS) dinspre Internet si poate trimite alerte prin e-mail, daca se detecteaza atacuri sau incercari de accesare. Ofera deasemenea si functia de control al accesului la Internet.

Virtual Server and DMZ

Functiile de Virtual Server si DMZ, va permit configurarea de servere in cadrul retelei, care pot fi accesate cu usurinta de utilizatori din afara acesteia.
 
Configurare Web
Routerul poate fi configurat cu usurinta prin intermediul unui browser web.


Specificatii Detalii
CPU RISC Processor
Memorie Flash NOR Flash 2 MB
RAM SDRAM 16MB
Throughput 54 Mbps
Porturi WAN 1 x 10/100BaseT Fast Ethernet
Porturi LAN 4 x 10/100BaseT Fast Ethernet
Alimentare Transformator 12 V DC, 0.5A
Dimensiuni 30 x 187 x 100 mm
Greutate 730 g (1.6 pounds)
Temperatura 10~55 C
Umiditate 0-90% (fara condens)
Certificari FCC Class B, CE Mark , C-Tick

 

*Maximum performance, actual data rates, and coverage will vary depending on network conditions and environmental factors.
*Actual viewing resolution and frame rate of network cameras depend on connection speed.
*Product specifications and design are subject to change without notice.