Camera IP Fast Ethernet cu functie de Inclinare si Night Vision

IC-7000

  • Vizionati imagini video in timp real pe Internet
  • Suporta inclinari la ±180° pe verticala si ±175°pe orizontala
  • Suporta Night Vision (LED-uri infra rosii incorporate)
  • Inregistreaza stream-ul audio/video, "live" sau dupa un program stabilit
  • Suporta functia de motion detection si face snapshot-uri a evenimentelor declansatoare
  • Zoom digital 4 x


IC-7000 este o camera IP usor de folosit, pentru monitorizare. Introduceti adresa IP a camerei intr-un browser si puteti viziona si asculta imaginile furnizate. IC-7000 este dotata cu un motor pentru inclinarea camerei la maxim +180° pe verticala si ±175° pe orizontala. Aceasta functie poate fi controlata foarte usor din browser.
 
Avand LED-uri infra-rosii incorporate, IC-7000 suporta modul night vision. Puteti supraveghea si inregistra ce se intampla, chiar si intr-o camera intunecata. O puteti folosi in depozit, birou sau acasa pentru supraveghere chiar si pe timp de noapte.
 
Prin porturile TV-out, camera poate afisa imaginile direct pe televizor (NTSC sau PAL). IC-7000 are deasemenea un slot pentru card SD, pentru a salva imaginile direct pe acesta. Este foarte folositor atunci cand conexiunea internet nu functioneaza si imaginile nu pot fi trimise catre email sau FTP.
 
Folosind procedee avansate de compresie a imaginilor video, camera ofera imagini de calitate inalta si la un frame rate mare (maxim 30 FPS). Camera poate fi accesata de mai multi utilizatori simultan pentru a urmari imaginile furnizate de aceasta.
*Maximum performance, actual data rates, and coverage will vary depending on network conditions and environmental factors.
*Actual viewing resolution and frame rate of network cameras depend on connection speed.
*Product specifications and design are subject to change without notice.