Digital Media Adapter pentru Retea

MA-2000

  • Reda pe televizor fisiere media digitale, aflate pe calculatoarele din retea, NAS sau dispozitivul de stocare USB atasat
  • Suporta cele mai populare formate multimedia WMV, MKV, MPEG-4, DivX, Xvid, RMVB, ISO/IFO, H.264, MP3, WMA … *
  • Are suport pentru download P2P (BitTorrent), downloadarea si salvarea fisierelor se face pe dispozitivul de stocare USB atasat
  • Poate afisa imaginile in timp real de pe Camera IP** direct pe televizor
  • Interfata High-Definition Multimedia Interface (HDMI) pentru cea mai buna calitate
  • Port S/PDIF incorporat, pentru sisteme audio digitale
     

*Vizualizati pagina cu specificatii MA-2000 pentru mai multe detalii

**Doar camerele IP Edimax din seriile IC-3010 / IC-7000PT

          Reda pe Televizor fisiere media digitale high-quality
Folosind o interfata OSD prietenoasa si codecuri de ultima generatie, Digital Media Adapter va permite sa urmariti fisiere media partajate de un PC din retea sau de un NAS. In plus puteti rula fisiere media si de pe dispozitivul de stocare USB atasat.
 
Download P2P
MA-2000 are un client de BitTorrent incorporat, cu ajutorul caruia puteti downloada si salva fisiere direct pe dispozitivul de stocare USB atasat (HDD sau stick). Downloadul BT este acum simplu si eficient. Economisiti pana la 90% din curentul consumat, deoarece MA-2000 foloseste doar 10 watti in comparatie cu 100 watti necesari unui calculator.
 
Formate multi-media suportate
MA-2000 poate reda aproape toate formatele de fisiere media existente astazi pe internet. Dintre cele mai populare sunt WMV, MPEG-4, DivX , Xvid , Real Video ( rmvb & rm ), H.264, MP3, WMA, Real Audio ( ra ), MKV, ISO/IFO.
 
Iesire HDMI
MA-2000 este prevazut cu o iesire HDMI pentru a pastra calitatea Video/Audio originala. Folosind MA-2000 si un televizor HDMI va puteti bucura de cea mai mare calitate digitala Video/Audio.
 
Centru de Supraveghere
In combinatie cu IC-3010 / Wg and IC-7000PT / PTn, MA-2000 transforma televizorul / displayul conectat intr-un avansat centru de supraveghere. Puteti urmari streamul video de la camerele in timp real. Digital Network Media Adapter are functia Auto Search care cauta toate camerele IP in reteaua locala si le face accesibile imediat, fara a fi nevoie de configurari complicate.


Multi-Media Format Support List

*Daca formatul fisierului dvs. se regaseste in lista de mai sus, dar nu il puteti vedea, verificati codecul video/audio al fisierului pentru a fi compatibil cu unul din codecurile suportate de MA-2000.

*Maximum performance, actual data rates, and coverage will vary depending on network conditions and environmental factors.
*Actual viewing resolution and frame rate of network cameras depend on connection speed.
*Product specifications and design are subject to change without notice.