ES-5104PH V2 Long Range 5-Poorts Fast Ethernet Switch met 4 PoE+ poorten & DIP Switch - EDIMAX

Long Range 5-Poorts Fast Ethernet Switch met 4 PoE+ poorten & DIP Switch

ES-5104PH V2

  • Vijf 10/100Mbps Fast Ethernet poorten en vier PoE+ poorten
  • IEEE 802.3af/at PoE compliant (poorten 1 - 4) voor een vereenvoudigde opstelling en installatie 
  • Tot 30W per PoE-poort (totaal vermogen: 60W) voor het voeden van PoE-apparaten
  • Detecteert automatisch ingeschakelde apparaten (Powered Devices) en het energieverbruik
  • Hardware DIP-switch voor “standaard” en “verlengde” modusselectie. De “Extend” modus levert een 30-watt PoE overdrachtsafstand van 200 m. met snelheden van 10 Mbps
  • Port-based VLAN en loop-beveiligingsfuncties
  • Ondersteunt 802.1p Quality of Service (QoS)
  • Plug & Play, geen installatie nodig en een ventilatieloze, stille werking 
  • Externe voedingsadapter meegeleverd 


De ES-5104PH V2 is een 5-poorts Fast Ethernet switch met vier PoE+-poorten, speciaal geschikt voor thuisgebruik en gebruik in kleine of middelgrote bedrijfsomgevingen. Vier DIP-switches, POE poorten die handmatig ingesteld kunnen worden met aan/uit beheer, verlengde PoE leveringsafstand tot 200 meter, op poort gebaseerd aan/uit bediening voor VLAN en ondersteuning voor QoS. De switch kan eenvoudig worden aangesloten en levert voeding aan PoE-apparaten zoals draadloze access points, newerkcamera's en IP-telefoons, maar ook aan Ethernet-apparaten zoals computers, printers en Network Attached Storage (NAS). Het compacte formaat van het apparaat en het ontwerp zonder ventilator maakt de switch speciaal geschikt voor het uitbreiden van netwerken in huis of kleine bedrijven.Power over Ethernet (PoE+) Autodetectie

De switch is voorzien van vier IEEE 802.3at Power over Ethernet (PoE+) poorten die ieder tot 30 watt leveren per poort. De switch converteert 100‐240V AC stroom naar laag‐voltage 50 - 57V DC electriciteit naar 802.3at-ondersteunde netwerkaccessoires via de bestaande LAN-kabels. Dankzij de PoE detectiefunctie, kan de ES-5104PH V2 verifiëren of het aangesloten apparaat de IEEE 802.3at standaard ondersteunt. Indien een PoE-apparaat niet gevonden wordt, kunnen alleen netwerkgegevens worden verstuurd via de LAN-kabel - dit betekent een eenvoudige setup en beheer van netwerkapparaten, zoals access points en netwerkcamera's.
 

*IP-telefoon: 3 - 7W, IP-camera: 7 - 10W PZT-camera: 15 - 25+.W.   Access Point: 8W voor 802.11a/g radio’s; tot 20W voor 802.11n radio’s                                                                                                                                                                                                                      
De richtlijnen zijn bedoeld om algemene schattingen te geven voor het energieverbruik. De werkelijke voedingsvereisten kunnen variëren en moeten worden bevestigd voor elk model bij het bepalen van uw PoE budgetvereisten.
 

CCTV Modus

De unieke CCTV-modus DIP-switch functie is ideaal voor surveillance netwerkomgevingen. Door alle DIP-switches aan te zetten wordt CCTV-modus ingeschakeld die multifunctionele PoE+ data-extensie, Poort isolering en QoS biedt op de ES-5104PH V2. Bij gebruik van video-surveillancesystemen voor huis, kantoor of instellingen, biedt de CCTV-modus betere snelheden voor multicast viewing and een eenvoudigere installatie. Als u de DIP-switches terugzet naar ‘uitgeschakeld’ verandert de ES-5104PH V2 terug naar ‘normaal’ d.w.z. gegevensoverdacht voor algemeen gebruik.


 


Voeding en datafstandsverlenging

De ingebouwde DIP-switch biedt verlengde gebruiksmodi op switch 1 & 2. De ES-5104PH V2 werkt als een “standaard” IEEE 802. at/af PoE switch als de DIP switches uit staan. Als de switches ingschakeld zijn, werkt de ES-5104PH V2 op poortbasis op 10Mbps duplex werking, maar ondersteunt tot 30-watt PoE uitgaande vermogen over een afstand van maximaal 200 meter, voorbij de 100m limiet op RThernet UTP-kabels. Met deze gloednieuwe functie, biedt de ES-5104PH V2 een extra oplossing voor 802.3at/af PoE afstandsverlenging en bespaart u kosten voor het plaatsen van Ethernetkabels.
  


Innovatieve op poort gebaseerde VLAN functies                                   

De ES-5104PH V2 is voorzien van op poort gebaseerde VLAN waarbij de poorten van elkaar kunnen worden geïsoleerd via de DIP-switch poort 3. Dit helpt bij het voorkomen dat multicasts of broadcast storms van IP-camera’s elkaar beïnvloeden.
  


 

Hardware QoS voor Video & Voice Traffic prioriteit

ondersteunt 802.1p QoS via DIP-switch poort 4. Dit garandeert de hoogste prioriteit voor video- en spraakverkeer.


 


Een uplink Poort

The ES-5104PH V2 is voorzien van een uplinkpoort met een overdrachtssnelheid van 100Mbps om een snelle gegevens- en video-overdracht te garanderen en zorgt voor betrouwbare verbindingen tussen surveillance-systemen en het buitennetwerk zodat de vier PoE+-poorten volgens hun volledig potentieel gebruikt kunnen worden.

Hoge prestaties

De ES-5104PH switch ondersteunt tevens auto-negotiation en non-blocking wire speed om de maximale snelheid en hoogst mogelijke prestaties te leveren, voor elk apparaat dat verbonden is met uw netwerk.

Plug & Play, Geen installatie vereist

Sluit de Ethernet of PoE apparaten aan op de switch. Gegevens en voeding kunnen worden verzonden via de bestaande standaard Cat-5 Ethernetkabels zonder dat er extra kabels of configuratie vereist is. De ES-5104PH V2 maakt het opzetten van een netwerkomgeving eenvoudiger, sneller en goedkoper.

Flexibele netwerkopstelling & Energiebesparend 

Een snelle en effectieve oplossing voor omgevingen waar stopcontacten niet of moeilijk bereikbaar zijn voor uw netwerkapparaten. Daarnaast ondersteunt de switch IEEE 802.3az Energiebesparend Ethernet dat zorgt voor een lager stroomverbruik en lagere kosten tijdens perioden van weinig data-activiteit. 

Compact en stil ontwerp zonder ventilator

Een ventilatorloos ontwerp garandeert dat het apparaat stil werkt en maakt een nog compacter ontwerp mogelijk, waardoor u waardevolle bureau-ruimte vrij houdt in uw huis of klein kantoor.
 

 


TOEPASSINGSDIAGRAM
 


SPECIFICATIES

 
Hardware
Poorten 5 RJ-45 10/100Base-T poorten
4 RJ-45 10/100Base-T PoE+ poorten
Overdrachtsmethode Store and forward
LED-indicatoren Voeding: Groen LED
LNK/ACT: Groene LED (Poort 1 – Poort 5)
PoE: Groene LED (Poort 1 – Poort 4)
PoE-waarschuwing: Groene LED (PoE overload waarschuwing)
Ventilator Ventilatorloos
DIP Switch PoE Extend, VLAN, QoS
Voedingsvereisten AC-naar-DC externe voedingsadapter
Inkomend: 100-240V AC
Uitgaand: 55V DC/1.3A (Totaal vermogen: 71,5W)
Energieverbruik 3W
Afmetingen (B x D x H) 121mm x 75mm x 26mm
Gewicht 240.5g
Prestatie
Switch-capaciteit 1G
MAC Address 1K
Buffergeheugen 56Kb
Filter/Forwardsnelheden 100Mbps poort - 148,800pps
10Mbps poort - 14,880pps
Power over Ethernet
Standaard IEEE 802.3af
IEEE 802.3at
Uitgaand vermogen Tot 30W per poort
Pin Assignment 1/2(+), 3/6(-)
PoE Power Budget 60W
Omgeving
Temperatuur In bedrijf: 0 ~ 40 °C
Opslag: -40 ~ 70 °C
Vochtigheid (Niet-condenserend) In bedrijf: 10 ~ 90%
Opslag: 5 - 90%
OVEREENSTEMMING MET STANDAARDEN
Standaarden IEEE 802.3 10BaseT Ethernet
IEEE 802.3u 100BaseTX Fast Ethernet
IEEE 802.3af Power over Ethernet (PoE)
IEEE 802.3at Power over Ethernet Plus (PoE+)
IEEE 802.3x Full-duplex and flow control
IEEE 802.3az Energy efficient Ethernet
Certificeringen FCC, CE, LVDHARDWARE INTERFACE

​​


RELATED PRODUCTS 

*Maximum performance, actual data rates, and coverage will vary depending on network conditions and environmental factors.
*Actual viewing resolution and frame rate of network cameras depend on connection speed.
*Product specifications and design are subject to change without notice.