3 x 3 AC Dual-Band muurmontage PoE Access Point

OAP1750

 • 802.11AC Dual-band snelheid
 • Eenvoudig te installeren
 • Sterke constructie
 • Ontworpen voor gebruik met hoge dichtheid
 • Meerdere SSID's voor beveiligingsbeheer
 • Snelle roaming
 • Brede dekking & Hoge gevoeligheid
 • Naadloze mobiliteit
 • Power over Ethernet
 • Ingebouwde RADIUS-server
 • Zakelijke buitenomgevingen
 • Een centraal beheer


Premium Outdoor oplossing met superhoge snelheid - AC1750 voor premium prestaties


De OAP1750 is voorzien van een IP67 weersbestendige en roestvrijstalen metalen behuizing en biedt een hoogwaardige draadloze oplossing die ideaal is voor MKB-bedrijven die de hoogste eisen stellen aan hun netwerkprestaties. Het apparaat ondersteunt de nieuwste 3 x 3 IEEE 802.11ac-technologie voor gelijktijdige draadloze dual-band-snelheden tot wel 1750Mbps. De mogelijkheid van muurmontage en de industriële kwaliteit van het apparaat, in combinatie met de gebruikersvriendelijke bediening en de vele functies, maken dit access point een ideale dual-band oplossing voor veeleisende zakelijke toepassingen.

Voor bedrijven die op zoek zijn naar beveiliging, flexibiliteit en snelheid heeft Edimax Pro-serie een breed assortiment toepassingen voor kantooromgeving, scholen, schoolterreinen, hotels en ziekenhuizen. Er kunnen meerdere SSID's geconfigureerd worden voor verschillende afdelingen of gebruikersgroepen en een ingebouwde RADIUS-server biedt extra controle met een schaalbare AP array-architectuur voor een centraal beheer van meerdere access points. De high-density capaciteit voor ruim 100 gelijktijdige clients is ideaal voor BYOD (Bring Your Own Device)-werkplekken of andere omgevingen met veel clients en draadloze apparaten. De snelle roaming zorgt voor naadloze overgangen tussen de meerdere access points. De Power over Ethernet-ondersteuning (PoE) en de intuïtieve web-based management-interface bieden flexibiliteit in installatie en uitgebreide beheermogelijkheden voor MIS-afdelingen en netwerkbeheerders.

Als netwerkprestaties en- beveiliging belangrijk zijn voor uw onderneming, dan heeft u producten nodig die speciaal ontworpen zijn voor uw branche. De Pro serie van Edimax is speciaal ontworpen om uw bedrijf te helpen en draadloze verbindingen te bieden waar u iedere dag oweer op kunt bouwen, en die gegarandeerd veilig en effectief zijn. De OAP1750 levert het hoogste niveau op het gebied van draadloze prestaties op de huidige markt.
 

BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN

 • 802.11AC Dual-Band High Speed: IEEE 802.11ac concurrent dual-band met draadloze snelheden van 1750Mbps.

 • Eenvoudig te installeren: Wordt geleverd met een eenvoudige montageset om tegen de muur of paal te bevestigen.

 • Sterke constructie: Uitgerust met IP67-waterbestendige aluminium behuizing, corrosiewerende omhulling en zout, mist en roest ASTM B117-werend schild om de meeste veeleisende omgevingen te weerstaan.

 • Ontworpen voor High-density gebruik: Ondersteunt tot wel 100 gebruikers tegelijkertijd, ideaal voor BYOD (Bring Your Own Device)-werkplekken.

 • Meerdere SSID's voor beveiligingsbeheer: De ondersteuning van wel 32 verschillende SSID's (16 x 2.4GHz en 16 x 5GHz) is zeer geschikt voor verschillende afdelingen, gebruikersgroepen, klanten of gasten.

 • Snelle Roaming: Roaming tussen AP's vindt plaats zonder vertraging of onderbrekingen waardoor de beste prestaties gegarandeerd worden voor video en voice-streaming toepassingen.

 • Brede dekking & Hoge gevoeligheid: Aanpasbaar RF-uitgangsvermogen en een gevoelige ontvanger voor een brede dekking in grote ruimten.

 • Naadloze mobiliteit: 1.5 x groter bereik dan standaard AP's om een volledig bereik en naadloze connectiviteit voor Wi-Fi apparaten te garanderen binnen zakelijke omgevingen.

 • Power over Ethernet: Ondersteunt IEEE 802.3at PoE.

 • Ingebouwde RADIUS-server: Met beheer voor 256 gebruikersaccounts.

 • Zakelijke buitenomgevingen: Geavanceerde keuze voor toepassingen die hoge prestaties vereisen. Geschikt voor een brede range commerciële toepassingen zoals onder andere universiteitsterreinen, stadions, outdoor winkelcentra, hotels, langs rivieren, snelwegen en het spoor. 

 • Een centraal beheer: De Edimax Pro Netwerkbeheer Suite (NMS), een eenvoudige en intuïtieve centraal beheersuite, ondersteunt AP array architectuur.


 


 
Edimax OAP1750 Outdoor AC1750 PoE Access Point 

High Performance ontwerp met High-Speed 1750Mbps Dual-Band 11ac

De nieuwste IEEE 802.11ac draadloze technologie levert de hoge Wi-Fi-snelheden die tegenwoordig gevraagd worden door moderne bedrijven. Daarnaast zorgt de gelijktijdige 2.4Ghz & 5GHz dual-band dekking voor maximale flexibiliteit voor mobiel-gerichte bedrijfstoepassingen. Met snelheden tot 450 Mbps op de 2.4Ghz band en 1300Mbps op de 5Ghz band, kan het apparaat zelfs de meest bandbreedte-intensieve taken aan,vwat ideaal is voor geluids-, video- en spraaktoepassingen. Daarnaast is dit aanzienlijk sneller dan traditionele 802.11n Wi-Fi. Bovendien zijn de Edimax Pro serie producten voorzien van andere kwalitatief hoogstaande eigenschappen, zoals solide condensators die zorgen voor een aanzienlijk langere levensduur dan traditionele niet-solide alternatieven, en die minder warmte genereren en meer stabiliteit bieden. Duurzaam, robuust en geschikt voor zakelijke omgevingen.
 

​Brede dekking en meerdere SSID's

Met een aanpasbaar uitgangsvermogen en een hoge ontvangstgevoeligheid, zijn de Edimax Pro access points uitgerust om een uitgebreide dekking te leveren waar dit het meest nodig is. Geschikt voor grotere ruimtes tussen kantoren, winkels, ziekenhuiskamer of vergaderruimtes. Zorgt voor de draadloze dekking die uw personeel en uw systemen nodig hebben om efficiënt te kunnen functioneren. Zorg ervoor dat elke hoek van uw bedrijf verbonden is, en differentieer gebruikersgroepen, afdelingen of gasten met meer dan 32 individuele SSID's met onafhankelijke beveiliging. Brede, toegankelijke Wi-Fi dekking met sterke beveiliging om gevoelige bedrijfsinformatie te beveiligen en de toegang tot interne netwerken te bewaken.

 

BYOD oplossingen en High-Density netwerken

Bring Your Own Device (BYOD) wordt wereldwijd steeds gebruikelijker binnen bedrijven en kantoren. Werknemers gebruiken hun eigen smartphones, laptops, en tablets met de nieuwste cloud-verbonden productiviteitsapp's om dingen gedaan te krijgen. Traditionele 2.4GHz is drukbezet, dus het merendeel van deze apparaten vereist of ondersteunt snel 5GHz Wi-Fi. In kantoren, hotels, scholen of andere drukke omgevingen, moeten access points kunnen omgaan met een hoge hoeveelheid gebruikers die op elk moment en tegelijkertijd verbinding maken met het netwerk, of dit nu klanten of werknemers zijn. De Edimax Pro oplossingen ondersteunen de nieuwste 802.11ac 2.4GHz en 5GHz dual-band Wif-Fi-standaard, met de capaciteit om honderden gebruikers tegelijkertijd te ondersteunen. Dit maakt deze apparaten ideaal voor BYOD werkplekken en een hoge hoeveelheid draadloze apparaten.

 

Naadloze mobiliteit

Een standaard draadloos access point kan effectief een afstand van 25 - 30 meter overbruggen bij normaal gebruik. Dankzij de vooruitstrevende technologie van de Edimax Pro access points, kunnen we effectief een 1.5 keer grotere afstand overbruggen, waarbij Wi-Fi dead spots volledig geëlimineerd worden en complete dekking wordt geboden binnen bedrijfsomgevingen. Draadloze apparaten kunnen naadloos verbonden blijven op plaatsen waar de connectiviteit nodig is voor de efficiëntie en productiviteit. Daarnaast kunt u profiteren van mobiliteit met snelle verbindingen op een brede reeks draadloze apparaten, waaronder smartphones, tablets en computers, binnen de gehele organisatie.

 

Hotels, Scholen en Ziekenhuizen Outdoor

De Edimax Pro series access points, met snelle 11ac high-density netwerkverbindingen voor wel 100 gelijktijdige gebruikers, zijn ideaal voor gebruik op universiteitsterreinen, in stadions, outdoor winkelcentra, hotels, langs rivieren, snelwegen en het spoor of op andere plekken waar een grootschalig outdoor Wi-Fi netwerk vereist is met een gegarandeerde veiligheid en effectiviteit.

 

Sterke AP-detectie en draadloze isolatie

De sterke AP-detectie kan elk ongeautoriseerd SSID dat met kwaadaardige bedoelingen geïnstalleerd is binnen een veilig netwerk, identificeren. De L2 draadloze isolatie biedt draadloze beveiliging.

 

Eenvoudig en intuïtief centraal Netwerkbeheer (NMS)

Edimax Pro NMS (Network Management Suite) is een op web gebaseerd draadloos netwerkbeheersysteem. MIS (management information system)-afdelingen kunnen de krachtige functionaliteit van de Edimax Pro access points plannen en beheren op basis van hun eigen kantooromgeving, met gebruik van een eenvoudige, interface welke voorzien is van een dashboard, kaartweergave, verkeersstatistieken en draadloze clientlijsten voor een netwerk-brede administratie op afstand. De OAP kan worden beheerd door Edimax Pro access points of een standalone Edimax Pro APC500 controller. RADIUS-instellingen, WLAN-groepsinstellingen, toegangscontrole, gastnetwerk-instellingen en firmware-upgrades kunnen allemaal centraal beheerd worden om de downtime van het netwerk te verminderen, hulp te bieden bij foutoplossing en de netwerkprestaties te optimaliseren. Grafische zoneplanning met integratie van Google Maps en setup wizard zijn tevens beschikbaar om grotere netwerken uit te breiden en te beheren met meerdere access points, met aangepaste plattegronden, visuele overzichten en eenvoudige 'drag-and-drop' pictogrammen voor snelle toegang tot prestaties en voor het monitoren van informatie.

 

Edimax WAP1750 3 x 3 AC Dual-Band Wall-Mount PoE Access Point, Edimax Pro central Network Management Suite (NMS)AP Array
Edimax Pro Network Management Suite (NMS) ondersteunt een AP array architectuur waarmee een groep access points centraal beheerd kunnen worden. NMS kan worden geïnstalleerd op een access point en ondersteunt tot wel 8 Edimax Pro access points zonder dat er een extra draadloze controller nodig is. Hiermee worden kosten verlaagd en een efficiënt extern AP-beheer mogelijk gemaakt. U kunt access points installeren en configureren naar gelang uw behoeften om een krachtige netwerk te creëren dat eenvoudig beheerd en uitgebreid kan worden in de toekomst, en met een gebruiksvriendelijke interface en complete functionaliteit voor het MIS van een bedrijf.

 

​ Edimax WAP1750 3 x 3 AC Dual-Band Wall-Mount PoE Access Point, AP Array

 

 

Eenvoudige installatiekit

De OAP1750 wordt geleverd met een montageset voor een eenvoudige bevestiging tegen de muur of een paal.
 

Edimax OAP1750 3 x 3 AC Dual-Band Wall-Mount PoE Access Point, wall-mount & Pole-mount easy installationSPECIFICATIES
 
HARDWARE
LAN-interface Giga x 1
PoE 802.3at
Antenne Type: 3 x Extern
Gain: 4dBi (2.4GHz), 6dBi (5GHz)
Voeding 802.3at (PoE Injector Optioneel)
Afmetingen (B x D x H) 25.67 x 22.67 x 9.03 cm
Gewicht 2980g
Energieverbruik (Full Loading) 22W
Montage Paal / Wand
WPS/Reset Reset
LED Indicator 1. Power LED
2. WLAN LED
3. LAN LED
Omgevingsfactoren Werktemperatuur: -40°C (-40°F) to 70°C (158°F)
Luchtvochtigheid: 90% of minder
Energiebesparing 802.3az
Interne buzzer Y
Behuizing Outdoor IP67, gietijzer aluminium, corrosiebestendig tegen zout, mist en roest ASTM B117
DRAADLOOS
Standaard 802.11 a/b/g/n/ac Concurrent Dual-Band
Aantal radio's 2
Max. zendvermogen (dBm) 2.4GHz: 27.5(±2)dBm
5GHz: 27.5(±2)dBm
Gevoeligheid van de ontvanger ≤ -94.5dBm
Overdrachtsvermogen (mW) 560mW / 560mW
Certificeringen CE / FCC
Fast Roaming Y
Aantal SSID's 16 (2.4GHz) + 16 (5GHz)
PRESTATIE
Maximale gegevenssnelheid 450 + 1300Mbps
Gelijktijdige clients Tot wel 50 per radio
RF SPECIFICATONS
Frequentieband
 • Radio Ⅰ: 802.11b/g/n 2.412~2.484(GHz)
 • Radio Ⅱ: 802.11a/n/ac 5.18~5.24(GHz), 5.26~5.32(GHz), 5.5~5.7(GHz), 5.745~5.825(GHz)

(De ondersteunde frequentieband wordt beperkt door lokale regelgeving.)

Operation Channels
 • 2,4GHz: VS/Canada 1-11; 2.412~2.462GHz
  • Europa 1-13; 2.412~2.472GHz
  • Japan 1-14; 2.412~2.484GHz
 • 5GHz : Afhankelijk van het land voor de volgende reeksen
  • VS/Canada
   • Band 1:36, 40, 44, 48; 5.180~5.240(GHz)
   • Band 4:149, 153, 157, 161, 165; 5.745~5.825(GHz)
  • Europa
   • Band 1:36, 40, 44, 48; 5.180~5.240(GHz)
Zendvermogen
 • 802.11b
  • 23dBm@1Mbps
  • 23dBm@2Mbps
  • 23dBm@5.5Mbps
  • 23dBm@11Mbps
 • 802.11g
  • 23dBm@6Mbps
  • 23dBm@9Mbps
  • 23dBm@12Mbps
  • 23dBm@18Mbps
  • 23dBm@24Mbps
  • 22dBm@36Mbps
  • 20dBm@48Mbps
  • 19dBm@54Mbps
 • 802.11gn (2.4G)
  • 27.5dBm@MCS0/8/16
  • 26.5dBm@MCS1/9/17
  • 26.5dBm@MCS2/10/18
  • 26.5dBm@MCS3/11/19
  • 25.5dBm@MCS4/12/20
  • 24.5dBm@MCS5/13/21
  • 23.5dBm@MCS6/14/22
  • 22.5dBm@MCS7/15/23
 • 802.11a
  • 22dBm@6Mbps
  • 22dBm@9Mbps
  • 22dBm@12Mbps
  • 22dBm@18Mbps
  • 22dBm@24Mbps
  • 21dBm@36Mbps
  • 19dBm@48Mbps
  • 18dBm@54Mbp
 • 802.11an(5G)
  • 27.5dBm@MCS0/8/16
  • 26.5dBm@MCS1/9/17
  • 26.5dBm@MCS2/10/18
  • 25.5dBm@MCS3/11/19
  • 25.5dBm@MCS4/12/20
  • 24.5dBm@MCS5/13/21
  • 23.5dBm@MCS6/14/22
  • 22.5dBm@MCS7/15/23
 • 802.11ac
  • 27.5dBm@MCS0
  • 26.5dBm@MCS1
  • 26.5dBm@MCS2
  • 25.5dBm@MCS3
  • 25.5dBm@MCS4
  • 24.5dBm@MCS5
  • 23.5dBm@MCS6
  • 22.5dBm@MCS7
  • 20.5dBm@MCS8
  • 19.5dBm@MCS9
Gevoeligheid van de ontvanger
 • 802.11b
  • ≤-93dBm@1Mbps
  • ≤-90dBm@11Mbps
 • 802.11g
  • ≤-90dBm@6Mbps
  • ≤-74dBm@54Mbps
 • 802.11gn (2.4G)
  • ≤-94.5dBm@MCS0
  • ≤-76.5dBm@MCS7
  • ≤-90dBm@MCS8
  • ≤-72dBm@MCS15
  • ≤-90dBm@MCS16
  • ≤-72dBm@MCS23
 • 802.11a
  • ≤-90dBm@6Mbp
  • ≤-72dBm@54Mbps
 • 802.11an(5G)
  • ≤-94.5dBm@MCS0
  • ≤-70.5dBm@MCS7
  • ≤-90dBm@MCS8
  • ≤-66dBm@MCS15
  • ≤-90dBm@MCS16
  • ≤-66dBm@MCS23
 • 802.11ac
  • ≤ -90.5dBm@MCS0
  • ≤ -60.5dBm@MCS9
BEVEILIGING
Encryptie WEP / WPA / WPA2
Draadloze L2 isolatie Y
Station isolatie Y
IEEE 802.1x Authenticatie Y
EAP Authenticatie PEAP
Verborgen SSID Y
MAC-adresfilter Y
Draadloze STA Y
Rogue AP Detectie (w/ Edimax Pro Network Management Suite (NMS)) Y
SOFTWARE
Draadloze modus AP / WDS AP / WDS Bridge / Client
802.1q VLAN Y (VID = 1-4095)
Spanning Tree RSTP
QoS WMM (802.11e)
Max. verbonden station Nr.
Doorvoer IPv6 en VPN (PPTP, L2TP/IPsec)
DSCP (802.1p) Y
Multicast snelheid tot 54Mbps Y
BEHEER
Installatie Standalone (AP-modus)
Beheerde AP-modus: Wordt beheerd door (APC500) of Edimax Pro Master AP.
Configuratie HTTP / HTTPS
SNMP v1, v2c, v3
CLI (Telnet, SSH)
RADIUS Server Ingebouwd
Auto-Kanaal Y
Privé MIB Y
ACCESSOIRES
Montagesteunen Muurmontage en Paalmontage set
Antennes 2.4GHz Omni x 3
5GHz Omni x 3
Extra accessoires GP-101IT IEEE802.3at PoE Injector
ANT-2412D1/D2 Directional Panel Antenna 2.4GHz
ANT-5815D1/D2 Directional Panel Antenna 5GHz
LT-610 Outdoor Lightning Arrester
*Maximum performance, actual data rates, and coverage will vary depending on network conditions and environmental factors.
*Actual viewing resolution and frame rate of network cameras depend on connection speed.
*Product specifications and design are subject to change without notice.