Slimme draadloze temperatuur- en vochtigheidssensor Add-on-accessoire voor IC-5170SC

WS-2003P

  • Maakt verbinding met uw bestaande Wi-Fi-netwerk via de IC-5170SC.
  • Verzend draadloos informatie over de temperatuur en luchtvochtigheid.
  • Automatische waarschuwingen die u informeren als de temperatuur of luchtvochtigheid boven of beneden de door u ingestelde waarden komt.
  • Is eenvoudig te koppelen met de IC-5170SC en te bevestigen op plekken die u van afstand wilt bewaken. 
  • LED voor koppelstatus en aanduiding van laag batterijniveau. Push-melding wanneer het batterijniveau van de sensor laag is.
  Get EdiLife app from: 
EdiView from App Store EdiView from Google Play  


 

Maakt uw huis comfortabeler

De dubbele temperatuur en vochtigheidssensor van de WS-2003P brengt u op de hoogte van micro klimaatveranderingen in uw thuisomgeving. Veel mensen krijgen regelmatig weer-updates om te bepalen welke kleren ze moeten dragen, maar over de omstandigheden binnenshuis, weten ze vaak niets.

Met kennis van de temperatuur en het vochtigheidsniveau in huis en kunt u ongemak of gezondsheidsproblemen als gevolg van droge lucht of vochtproblemen, voorkomen. Een indoor sensor is een uitstekend middel om de temperatuur en de vochtigheid in huis te regelen.

De sensor kan eenvoudig overal geplaatst worden waar de temperatuur en de vochtigheid belangrijk zijn om schade aan spullen te voorkomen. U kunt planten, leer, speelgoed, computers en consumentenelektronica beschermen tegen hitte, kou of vocht dankzij remote toezicht en de waarschuwingen van de sensor.

  

 

 

 

 
 


 
 

Werkt via Wi-Fi & 2,4GHz RF

Werkt over Wi-Fi en 2.4GHz, de slimme sensors zijn universeel geschikt voor uw bestaande Wi-Fi netwerk. Zij werken met 2,4GHz RF-technologie die beproefde, stabiele en veilige draadloze gegevenstransmissie biedt.

Waarschuwingen bij laag batterijniveau

De slimme sensors van Edimax werken op batterijen van het type AAA, die gemakkelijk zijn te vervangen. De sensor is zo ontworpen dat weinig stroom wordt verbruikt en de batterijen bij dagelijks gebruik lang meegaan. Wanneer de batterijen leeg raken, wordt u ruim op tijd geïnformeerd door de mobiele app van EdiLife zodat u vervangende batterijen kunt aanschaffen.

 
     
 

Gezondheidszorg

Blijf op de hoogte en beschermd.

In uw ogen wrijven, niezen, hoesten of last van jeuk in uw huis? Dit kan veroorzaakt worden door microklimaatveranderingen in uw huis. De WS-2003P houdt u op de hoogte van onzichtbare veranderingen in de temperatuur en vochtigheid met instant waarschuwingen die voorkomen dat u en uw gezin last krijgen van ongemakken of gezondheidsproblemen die veroorzaakt worden door te droge lucht of vochtproblemen.

 

 

Gemak

Vaarwel tegen slechte omstandigheden in huis.

Omdat in deze tijd vervuiling van de buitenlucht een steeds groter probleem wordt, is het belangrijker dan ooit om uw huis een gezonde plek te maken. U heeft een omgevingssensor van hoogstaande kwaliteit nodig die het klimaat in huis controleert, en een gelukkiger huishouden mogelijk maakt.

 

 

 

Gemoedsrust

Direct waarschuwingen via de EdiLife app.

In uw huis bevinden zich veel onvervangbare spullen die veel voor u betekenen. De EdiLife app maakt het eenvoudig om de WS-2003P te gebruiken en de omstandigheden in huis te controleren. Zaken als planten, leer, speelgoed, computers of elektronica kunnen lijden onder hoge hitte, kou of vocht als u uw omgeving niet controleert.

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maakt verbinding met IC-5170SC
voor een volledige reeks van bewakingsopties

De WS-2001P Temperatuur- en vochtigheidssensor werkt met de IC-5170SC gateway die bredere kijkhoeken geeft dan conventionele Wi-Fi-camera’s. De ‘fisheye’-lens van de IC-5170SC kan uw voordeur, garage of een gehele kamer bestrijken zonder dode hoeken. Vergeleken met andere camera-installaties op de markt, verhoogt de IC-5170SC niet alleen de kostenbesparing, de opslagruimte en bandbreedte, maar is ook handiger om mee te werken in verschillende omgevingen om uw eigendommen te bekijken en tegelijkertijd te beveiligingen. De camera functioneert goed, of u nu in een klein appartement of in een groot landhuis woont.

   
   
   
 

 

180˚ Panoramische Weergave over IC-5170SC

De IC-5170SC biedt een panoramische weergave van 180 graden en daarmee een uitstekend beeldveld over het gehele vertrek. De camera kan tevens focussen op details met hoogstaande kwaliteit videostreaming. Bekijk uw dierbaren - kinderen, huisdieren of ouderen - elk moment in helder beeld voor uw gemoedsrust.

Ondersteunt tot wel 32 sensors

Betaalbare Home Automation is niet iets waar u slechts van kunt dromen. Koppel tot wel 32 sensors aan de IC-5170SC, max. 8 st. van de verschillende typen sensors, en monteer de sensors overal in huis waar u ze nodig hebt. Geen installatiekosten. Geen maandelijkse kosten. Geen abonnement nodig.

 

 

 
 

 

Gratis EdiLife App

Werkt met de gratis EdiLife app voor live weergave en realtime meldingen van gebeurtenissen die getriggerd zijn door de multi-omgevingssensors. Daarnaast biedt EdiLife nog meer voordelen, zoals push-meldingen, video en eventlogs en meer.

   
 

 

 

Edimax Cloud

U kunt overal waar een internetverbinding is, met uw smartphone verbinding maken met de IC-5170SC.
 

   
 

 

Flexibele opslagmogelijkheden

Opnames van de IC-5170SC, die worden getriggerd door de sensors, kunnen direct worden opgeslagen op micro-SD, SDHC, NAS, Google Drive of Dropbox* - flexibele opties voor opslag van uw videobeelden in de cloud of op lokale media. Maak een back-up van gebeurtenissen direct op uw NAS of op afstand op uw cloud-opslag, in plaats van op lokale fysieke apparaten.

 
 

Eenvoudig te installeren

Met een druk op een toets te koppelen met de IC-5170SC en gemakkelijk te bevestigen op plaatsen die u wilt bewaken. Geen schroevendraaier nodig.

 

 SPECIFICATIONS

 

WS-2003P  Slimme Draadloze temperatuur- en vochtigheidssensor Add-on-accessoire voor IC-5170SC

Afmetingen 66 x 44 x 25 mm

Connectiviteit

Werkt met IC-5170SC over bestaand Wi-Fi-netwerk
Radiofrequentie 2.4GHz
Voeding AAA-batterijen (3 batterijen inbegrepen)
Bereik Tot 40 meter binnenshuis
Temperatuurbereik 0 - 50°C
Vochtigheidsbereik 20% - 90% RH

Beheer

EdiLife: gratis mobiele app voor iPhone, iPad en Android
Eigenschappen • Maakt verbinding met uw bestaande Wi-Fi-netwerk via IC-5170SC.
  • Verzend draadloos informatie over de temperatuur en luchtvochtigheid.
  • Gemakkelijk te koppelen met IC-5170SC en te bevestigen op plaatsen die u van afstand wilt bewaken.
  • Batterijgedreven, geen kabels vereist.
  • LED voor status van de koppeling en indicatie van laag batterijniveau. Push-melding wanneer het batterijniveau van de sensor laag is.
  • Met de draadloze dongle IC-5170SC kunnen tot wel 32 sensors worden gebruikt. Max. 8 st. van de elk type sensor.
Operationele omstandigheden 0–40°C
 

 

 ​​

RELATED PRODUCTS
    


 

*Maximum performance, actual data rates, and coverage will vary depending on network conditions and environmental factors.
*Actual viewing resolution and frame rate of network cameras depend on connection speed.
*Product specifications and design are subject to change without notice.