Slimme draadloze PIR bewegingssensor Add-on-accessoire voor IC-5170SC

WS-2002P

  • Maakt verbinding met uw bestaande Wi-Fi-netwerk via de IC-5170SC.
  • Verstuurt automatische waarschuwingen om u te informeren als er beweging wordt waargenomen.
  • Is eenvoudig te koppelen met de IC-5170SC en te bevestigen op plaatsen die u op afstand wilt bewaken. 
  • Batterijgedreven, geen kabels vereist.
  • LED voor koppelstatus en aanduiding van laag batterijniveau. Push-melding wanneer het batterijniveau van de sensor laag is.
  Get EdiLife app from: 
EdiView from App Store EdiView from Google Play  


 

Nauwkeurige automatische bewegingsdetectie

De WS-2002P passieve Infrarood (PIR) sensor is een zeer nauwkeurige sensor die beweging detecteert via infrarode straling veroorzaakt door temperatuurveranderingen - zoals voorbij lopende mensen of dieren - en stuurt daarvan meldingen naar uw smartphone. Met een bereik van 3 meter, kunt u uw huis en omgeving beschermen en push-waarschuwingen en videobeeld ontvangen om te zien welke beweging de sensor heeft waargenomen. Door de nauwkeurigheid van de sensor worden valse waarschuwingen uit veel voorkomende bewegingen, zoals schaduwen, straatlampen of bewegende takken in de wind, vermeden. 

 


 


 
 

Werkt via Wi-Fi & 2,4GHz RF

De slimme sensors van Edimax zijn universeel geschikt voor uw bestaande Wi-Fi-netwerk. Zij werken met 2,4GHz RF-technologie die beproefde, stabiele en veilige draadloze gegevenstransmissie biedt.

Waarschuwingen bij laag batterijniveau

De slimme sensors van Edimax werken op batterijen van het type AAA, die gemakkelijk zijn te vervangen. De sensor is zo ontworpen dat er weinig stroom wordt verbruikt en de batterijen bij dagelijks gebruik lang meegaan. Wanneer de batterijen leeg raken, wordt u ruim op tijd geïnformeerd door de mobiele app van de EdiLife app zodat u vervangende batterijen kunt aanschaffen.

 
     
 

Gemoedsrust

Voor een veilig en beschermd huis.

Soms wilt u er gewoon zeker van zijn dat alles en iedereen veilig is. Met de precieze, betrouwbare bewegingsdetectie van de WS-2002P PIR sensor en realtime video’s via de IC-5170SC, bent u ervan verzekerd dat alles veilig is.

 

Nauwkeuriger

U bent kalm en stressvrij zonder valse waarschuwingen.

Conventionele bewegingssensors kunnen niet differentiëren tussen verschillende typen beweging zoals een PIR sensor dat kan. Door verandering in de IR-straling waar te nemen, stoort de sensor u niet met vervelende waarschuwingen in het geval van schaduw of veranderingen in licht.

 

Bewaakt de veilige zone

Houdt een oog op uw familie.

Kleine kinderen en peuters zijn altijd een zorg. Gebruik een PIR sensor om te detecteren als ze ergens naartoe gaan waar u niet wilt, en houdt ze binnen de veilige zone. U kunt de sensor op dezelfde gebruiken voor oudere familieleden of huisdieren.

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maakt verbinding met de IC-5170SC
voor een volledige reeks bewakingsopties

De WS-2002P PIR en bewegingssensor werkt met de IC-5170SC gateway die bredere kijkhoeken geeft dan conventionele Wi-Fi-camera’s. De ‘fisheye’-lens van de IC-5170SC kan uw voordeur, garage of een gehele kamer bestrijken zonder dode hoeken. Vergeleken met andere camera-installaties op de markt, verhoogt de IC-5170SC niet alleen de kostenbesparing, de opslagruimte en bandbreedte, maar is ook handiger om mee te werken in verschillende omgevingen om uw eigendommen te bekijken en tegelijkertijd te beveiligingen. De camera functioneert goed, of u nu in een klein appartement of in een groot landhuis woont.

   
   
   
 

 

180˚ Panoramische Weergave over IC-5170SC

De IC-5170SC biedt een panoramische weergave van 180 graden en daarmee een uitstekend beeldveld over het gehele vertrek. De camera kan tevens focussen op details met hoogstaande kwaliteit videostreaming. Bekijk uw dierbaren - kinderen, huisdieren of ouderen - elk moment in helder beeld voor uw gemoedsrust.

Ondersteunt tot wel 32 sensors

Betaalbare Home Automation is niet iets waar u slechts van kunt dromen. Koppel tot wel 32 sensors aan de IC-5170SC, max. 8 st. van de verschillende typen sensors, en monteer de sensors overal in huis waar u ze nodig hebt. Geen installatiekosten. Geen maandelijkse kosten. Geen abonnement nodig.

 

 

 
 

 

Gratis EdiLife App

Werkt met de gratis EdiLife app voor live weergave en realtime meldingen van gebeurtenissen die getriggerd zijn door de multi-omgevingssensors. Daarnaast biedt EdiLife nog meer voordelen, zoals push-meldingen, video en eventlogs en meer.

   
 

 

 

Edimax Cloud

U kunt overal waar een internetverbinding is, met uw smartphone verbinding maken met de IC-5170SC.
 

   
 

 

Flexibele opties voor opslag

Opnames van de IC-5170SC, die worden getriggerd door de sensors, kunnen direct worden opgeslagen op micro-SD, SDHC, NAS, Google Drive of Dropbox* - flexibele opties voor opslag van uw videobeelden in de cloud of op lokale media. Maak een back-up van gebeurtenissen direct op uw NAS of op afstand op uw cloud-opslag, in plaats van op lokale fysieke apparaten.

 
 

Eenvoudig te installeren

Met een druk op een toets te koppelen met de IC-5170SC en gemakkelijk te bevestigen op plaatsen die u wilt bewaken. Geen schroevendraaier nodig.

 

 SPECIFICATIONS

 

WS-2002P  Slimme draadloze PIR bewegingssensor Add-on-accessoire voor IC-5170SC

Afmetingen 66 x 44 x 25 mm

Connectiviteit

Werkt met IC-5170SC over bestaand Wi-Fi-netwerk
Radiofrequentie 2.4GHz

Voeding

AAA-batterijen (3 batterijen inbegrepen)
Bereik Tot 40 meter binnenshuis
Dekkingshoek 110°
Afstandsdetectie 3 meters

Beheer

EdiLife: gratis mobiele app voor iPhone, iPad en Android
Eigenschappen • Maakt verbinding met uw bestaande Wi-Fi-netwerk via IC-5170SC
  • Verstuurt automatische waarschuwingen om u te informeren als er beweging wordt waargenomen.
  • Gemakkelijk te koppelen met IC-5170SC en te bevestigen op plaatsen die u van afstand wilt bewaken.
  • Batterijgedreven, geen kabels vereist
  • LED voor status van de koppeling en indicatie van laag batterijniveau. Push-melding wanneer het batterijniveau van de sensor laag is.
  • Met de draadloze dongle IC-5170SC kunnen tot wel 32 sensors worden gebruikt. Max. 8 st. van elk type sensor.
Operationele omstandigheden 0–40°C
 

 

 ​​

RELATED PRODUCTS
    


 

*Maximum performance, actual data rates, and coverage will vary depending on network conditions and environmental factors.
*Actual viewing resolution and frame rate of network cameras depend on connection speed.
*Product specifications and design are subject to change without notice.