Smart Wireless Door & Window Sensor
Add-on Accessory for IC-5170SC

WS-2001P

  • Maakt verbinding met uw bestaande Wi-Fi-netwerk via IC-5170SC.
  • Ingebouwde reed-schakelaar met 2,4G RF voor het onmiddellijk verzenden van waarschuwingen wanneer de Deur- / Venstersensor wordt gescheiden.
  • Slank ontwerp. Ideaal voor deuren, vensters, kluizen en belangrijke laden.
  • Zijn gemakkelijk te koppelen met IC-5170SC en bevestigen op plaatsen die u van afstand wilt bewaken. 
  • LED voor status van de koppeling en aanduiding van gering vermogen van batterij. Push-melding wanneer de batterij van de sensor weinig vermogen heeft.
  Get EdiLife app from: 
EdiView from App Store EdiView from Google Play  


 

Instant waarschuwingen
Wanneer deuren en ramen geopend of gesloten worden

De WS-2001P Deur- en Venstersensor is er één uit het assortiment van Edimax van Slimme Sensors. De ingebouwde reed-schakelaar werkt met 2,4GHz RF en maakt verbinding met uw bestaande draadloze netwerk thuis, door een slank ontwerp ideaal voor smalle deurstijlen en ramen.

Met de sensor weet u zeker dat uw deuren en ramen gesloten zijn zodat uw huisdieren niet kunnen ontsnappen en uw waardevolle eigendommen veilig zijn, u kunt de sensors zelfs gebruiken op kastdeuren of lades. Werkt met de IC-5170SC. Met het handige bewakingssysteem IC-5170SC wordt u met videowaarschuwingen op de hoogte gehouden wanneer uw dierbaren binnenkomen of het huis verlaten. U hoeft zich geen zorgen te maken dat de achterdeur nog op een kier staat of een zijraam ‘s-nachts openstaat, want u krijgt direct meldingen wanneer deuren of ramen worden geopend.

  

 

 
 


 
 

Werkt via Wi-Fi & 2,4GHz RF

Slimme sensors van zijn universeel geschikt voor uw bestaande Wi-Fi-netwerk. Zij werken met 2,4GHz RF-technologie die beproefde, stabiele en veilige draadloze gegevenstransmissie biedt.

Waarschuwingen bij weinig vermogen van batterij

De slimme sensors van Edimax werken op batterijen van het type AAA, die gemakkelijk zijn te vervangen. De sensor is zo ontworpen dat weinig stroom wordt verbruikt en de batterijen bij dagelijks gebruik lang meegaan. Wanneer de batterijen leeg raken, wordt u ruim op tijd geïnformeerd door de mobiele app van EdiLife zodat u vervangende batterijen kunt aanschaffen.

 
     
 

Gemak

Blijf lekker in bed op een ijskoude avond.

Wanneer u wilt gaan slapen, hoeft u niet nog uit bed te komen om te controleren of de deuren en ramen welzijn gesloten. Controleer vanuit uw warme bed dat alles veilig is.

 

 

Zorg voor dierbaren

Geen zorgen wanneer u tot laat werkt.

Heeft u een drukke dag op kantoor? Kunt u niet op tijd naar huis? Controleer vanaf uw smartphone dat uw kinderen thuis zijn van school en dat alles in orde is.

 

Gemoedsrust

Weet wat er thuis gebeurt, maar u ook bent.

U ontvangt altijd waarschuwingen op uw smartphone met real-time videobeelden, waar u ook bent. Zodat u weet of het de kinderen zijn die aan het spelen zijn, of een ongenode gast.

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maakt verbinding met IC-5170SC
voor een volledige reeks van bewakingsopties

De WS-2001P Deur- & Venstersensor werkt met de IC-5170SC gateway die bredere kijkhoeken geeft dan conventionele Wi-Fi-camera’s, de fisheye-camera van de IC-5170SC kan uw voordeur, garage of een gehele kamer bestrijken zonder dode bewakingshoeken. Vergeleken met andere camera-installaties op de markt biedt de IC-5170SC niet alleen een enorme kostenbesparing, veel meer opslagruimte en bandbreedte, maar laat zich ook veel gemakkelijker toepassen in verschillende omgevingen zodat uw eigendommen worden bewaakt en tegelijkertijd beveiligd. De effectiviteit van de camera is gegarandeerd, of u nu in een klein appartement of in een groot landhuis woont.

   
   
   
 

 

180˚ Panoramische Weergave over IC-5170SC

De IC-5170SC biedt een panoramische weergave van 180 graden en daarmee een uitstekend beeldveld over het gehele vertrek. De camera kan ook speciaal worden gericht op bepaalde gedeelten, die met behulp van videostreaming van hoge kwaliteit in beeld worden gebracht. Houd uw dierbaren duidelijk in beeld - kinderen, huisdieren of ouderen - voor voortdurende gemoedsrust.

Ondersteunt tot wel 32 sensors

Betaalbare Home Automation is niet iets waar u slechts van kunt dromen. Koppel tot wel 32 sensors aan de IC-5170SC, max. 8 st. van de verschillende typen sensors, en monteer de sensors overal in huis waar u ze nodig hebt. Geen installatiekosten. Geen maandelijkse kosten. Geen abonnement nodig.

 

 

 
 

 

Gratis EdiLife App

Werkt met de gratis EdiLife App voor live-weergave en real-time meldingen van gebeurtenissen die getriggerd worden door de multi-omgevingssensors. Daarnaast biedt EdiLife nog meer voordelen, zoals push-meldingen, video en eventlogs en meer.

   
 

 

 

Edimax Cloud

U kunt overal waar een internetverbinding is, met uw smartphone verbinding maken met de IC-5170SC.
 

   
 

 

Flexibele opties voor opslag

Opnames van de IC-5170SC, die worden getriggerd door de sensors, kunnen direct worden opgeslagen op micro-SD, SDHC, NAS, Google Drive of Dropbox* - flexibele opties voor opslag van uw videobeelden in de cloud of op lokale media. Maak een back-up van gebeurtenissen direct op uw NAS of op afstand op uw cloud-opslag, in plaats van op lokale fysieke apparaten.

 
 

Eenvoudig te installeren

Met een druk op een toets te koppelen met de IC-5170SC en gemakkelijk te bevestigen op plaatsen die u wilt bewaken. Geen schroevendraaier nodig.

 

 SPECIFICATIES

 

WS-2001P  Slimme draadloze Deur- & Venstersensor accessoire voor IC-5170SC

Afmetingen 66 x 33.6 x 25 mm

Connectiviteit

Werkt met IC-5170SC over bestaand Wi-Fi-netwerk
Radiofrequentie 2.4GHz

Voeding

AAA-batterijen (2 batterijen inbegrepen)
Bereik Tot 40 meter binnenshuis

Beheer

EdiLife: gratis mobiele app voor iPhone, iPad en Android
Functies • Maakt verbinding met uw bestaande Wi-Fi-netwerk via IC-5170SC
  • Ingebouwde reed-schakelaar met 2,4G RF voor het onmiddellijk verzenden van waarschuwingen wanneer de Deur / Venster-sensor wordt gescheiden.
  • Slank ontwerp. Ideaal voor deuren, vensters, kluizen en belangrijke laden.
  • Gemakkelijk te koppelen met IC-5170SC en te bevestigen op plaatsen die u van afstand wilt bewaken.
  • LED voor status van de koppeling en aanduiding van gering vermogen van batterij. Push-melding wanneer de batterij van de sensor weinig vermogen heeft.
  • Met de draadloze dongle IC-5170SC kunnen tot wel 32 sensors worden gebruikt. Max. 8 st. van de verschillende typen sensors
Bedrijfsomstandigheden 0–40°C
 

 

 ​​

RELATED PRODUCTS
    


 

*Maximum performance, actual data rates, and coverage will vary depending on network conditions and environmental factors.
*Actual viewing resolution and frame rate of network cameras depend on connection speed.
*Product specifications and design are subject to change without notice.