Fast Ethernet PCI-adapter

EN-9130TXL

  • Ondersteunt plug and play, 10/100Mbps autonegotiation
  • Ondersteunt PCI 32-bits (PCI /2.1) interface
  • Ondersteunt Edimax WebDesk webbased beheersfaciliteiten
  • Ondersteunt de Wake On LAN powermanagementfunctie
  • Compatibel met DMI (Desktop Management Interface)


Edimax 10/100Mbps PCI fast ethernet adapters vormen de basis voor een eenvoudig te beheren high performance fast ethernet netwerk. Ze vormen de beste oplossing voor het opzetten van een solide netwerk en het minimaliseren van de total cost of ownership (TCO).

Ten eerste worden alle adapters getest en goedgekeurd door Microsoft, als garantie dat ze probleemloos compatibel zijn met alle leidende netwerkbesturingssystemen. Ten tweede zijn ze compatibel met Vista en worden ze levenslang gegarandeerd, om uw investering te beschermen. Tenslotte is het zeer belangrijk dat uw pc's die met Edimax fast ethernet adapters geΚnstalleerd zijn, te beheren zijn via een standaard internetbrowser.

De WebDESK Manager die bij de Edimax fast ethernet adapters is inbegrepen, is een webbased beheersysteem dat netwerkbeheerders in staat stelt alle lokale en remote pc's binnen de organisatie te monitoren en beheren vanaf een computer thuis of op kantoor. U kunt de kritische informatie over alle beheerde pc's verzamelen door eenvoudig eenmaal te klikken op de WebDESK Manager, die compatibel is met populaire internetbrowsers als Microsoft IE en Firefox. Er zijn geen ingewikkelde interfaces nodig; alles wordt getoond in het standaard internetbrowser formaat.

Alle Edimax fast ethernet adapters ondersteunen ACPI (Advanced Configuration Power Interface) en Wake-on LAN, waarmee het mogelijk is de voeding van uw pc op afstand te beheren.  Beheerbaar, compatibel, Plug-N-Play, en 32-bits bus-mastering architectuur: Edimax fast ethernet adapters zijn van grote waarde voor uw netwerk.

Belangrijkste kenmerken

10/100 Mbps autonegotiation

Ondersteunt Nway autonegotiation technologie en maakt het installeren en upgraden van uw netwerk voortaan eenvoudig en kosteneffectief. Ondersteunt full duplex voor maximale bandbreedte tot 200 Mbps in een geschakeld netwerk.

Webbased beheer

Verandert uw pc in een op afstand en lokaal te beheren pc met Edimax WedDESK Manager. Verzamelt alle kritische informatie van de pc en maakt zelfs een snapshot van het beeldscherm van de client-pc via de internetbrowser. Netwerkbeheer was nog nooit zo eenvoudig

ACPI/Wake On LAN

Wanneer de adapter een wake-up frame of een magic packet van het netwerkbeheerstation ontvangt, werkt het samen met het ACPI-interface van het systeem om de pc opnieuw te starten en op afstand te beheren.Specificaties

EN-9130TXL

Netwerksnelheid

10/100 Mbps

Busarchitectuur

 PCI Rev.2.2 / 33 MHz

Netwerkstandaard

IEEE 802.3 / IEEE 802.3u / IEEE 802.3x

Netwerkpoort

1 x UTP

Netwerkdriver

DOS/Windows 3.1/9X/Me/NT/XP/ 2000/NetWare 3.x ~ 5.x/Linux/Unix

Packetdriver

Ja

Beheer

WebDESK (te downloaden vanaf de Edimax website) 

Full/half duplex

Ja

Autonegotiation

Ja

Plug and play

Ja

Boot ROM plaatsing

Nee

ACPI/Wake on LAN

Ja (alleen PCI 2.2) 

Certificatie

FCC Klasse B/CE Mark/C-Tick

*Maximum performance, actual data rates, and coverage will vary depending on network conditions and environmental factors.
*Actual viewing resolution and frame rate of network cameras depend on connection speed.
*Product specifications and design are subject to change without notice.