4WAN + 1LAN Load Balancer router

BR-6641

  • Ondersteunt outbound loadbalance per bytes, pakket, & sessie
  • Ingebouwde DNS-server en auto-backup verbinding
  • Ondersteunt Layer 4 bandbreedtebeheer
  • Ondersteunt virtuele server/DMZ/toegangscontrole Ondersteunt VPN pass-through/VPN fail-over/SNMP/MRTG
     


Auto Load Balancing (Inbound/outbound)

Met de functies real-time load sharing en load balancing stuurt de BR-6641 intelligente router elke sessie of verbinding naar de meest geschikte aansluiting. Hij ondersteunt ook policy-based routing, persistent routing, en traffic scheduling, zodat u uw bedrijfsmatige beleid eenvoudig kunt vertalen naar uw netwerkbeleid. Leden van het MIS-team kunnen elkaars verbindingen en gebruik plannen en instellen in overeenstemming met het bedrijfsbeleid.

WAN outbound fault tolerance

De BR-6641 heeft vier WAN-poorten voor internetaansluiting. Met deze functie vergroot u niet alleen de bandbreedte, maar hebt u ook een backup voor de internetverbinding. Als een verbinding uitvalt of instabiel is, wordt het verkeer automatisch omgeleid naar andere, goed werkende verbindingen, wat een onafgebroken aansluiting garandeert. Nadat de falende verbinding is hersteld, wordt het online dataverkeer opnieuw over alle beschikbare aansluitingen verdeeld om de performance van het netwerk te optimaliseren.

Multi-homing (inbound fault tolerance)

Multi-homing is een bescherming tegen fouten in WAN-links. Requests aan de interne servers (bijvoorbeeld de WWW-server) worden gelijkelijk over de actieve WAN-links verdeeld. Als een daarvan uitvalt kunnen de interne servers nog steeds bereikt worden via andere actieve links.
 

Bandbreedtebeheer

De BR-6641 biedt QoS zowel voor inbound als voor outbound dataverkeer. U kunt een limiet aangeven voor het dataverkeer over een bepaalde TCP/UDP-dienst (bijvoorbeeld HTTP, FTP). Deze functie maakt het mogelijk de beschikbare bandbreedte toe te wijzen voor elk type dienst en zo de efficiency van uw netwerk te maximaliseren.1. this is exampleModel Nr.

BR-6641

WAN-interface

4 x RJ-45 UTP-poorten

LAN-interface

1 x RJ-45 UTP-poort

Console-interface

RS-232

LED

Power, link/activiteit

Voeding

12V/1,5A schakelende voedingsadapter

Afmetingen

229 x 149 x 42 mm

Gewicht

1200 g

Werktemperatuur 

0~48

Certificatie

CE, FCC

*Maximum performance, actual data rates, and coverage will vary depending on network conditions and environmental factors.
*Actual viewing resolution and frame rate of network cameras depend on connection speed.
*Product specifications and design are subject to change without notice.