BR-6214K Ethernet breedband router

BR-6214K

  • Gemeenschappelijk gebruik van uw kabel- of xDSL-internetverbinding voor thuis, kantoor aan huis of kleinere bedrijven*
  • Beschermt uw netwerk middels ingebouwde firewall
  • Ouderlijke beveiliging om de internettoegang van gebruikers te begrenzen
  • Eenvoudige set-up, installatie en snel on line met de EZMax wizard


De Edimax BR-6214K Ethernet breedband router is een intelligent 3-in-1 apparaat dat de functionaliteit van een router, een 10/100Mbps Ethernet switch en een geavanceerde firewall combineert. Middels de BR-6214K kunt u gemeenschappelijk gebruik maken van uw breedbandverbinding (kabel of xDSL*) - zowel thuis als op kantoor. Voor een veilige en zekere netwerkverbinding met het voordeel van een draadloze installatie zonder warboel van kabels.
*U heeft een Ethernet (RJ45) kabelmodem of een Ethernet (RJ45) ADSL-modem nodig. De BR-6214K kan niet op een USB ADSL-modem aangesloten worden.
 

Kortweg
De Edimax BR-6214K biedt u extra functionaliteit voor het opzetten en gebruiken van een beveiligd thuis- of kleinzakelijk netwerk. De BR-6214K heeft een veilige firewall die voorkomt dat indringers toegang tot uw netwerk krijgen. Met de URL filterfuncties van de BR-6214K kunt u de toegang tot bepaalde door u gedefinieerde internetsites verhinderen. Nog nooit was beveiliging en beheer van uw netwerk zo eenvoudig, als met de intuïtieve set-uptools van Edimax.
 
Technisch gesproken
Middels de vier 10/100Mbps Ethernet poorten van de BR-6214K kunt u maximaal 4 pc's via een kabel op uw netwerk aansluiten of middels doorlussen voor het koppelen van nog meer gebruikers of apparaten.
 
IP-sharing
De BR-6214K kent aan de aangesloten pc's automatisch een IP-adres toe. Middels de NAT/NAPT functie kunnen alle op het netwerk aangesloten gebruikers van de breedbandverbinding gebruik maken (max. 253 gebruikers).
 
Firewall beveiliging
De Stateful Packet Inspection (SPI) firewall beschermt de aangesloten pc's tegen niet geoorloofde toegang en verschillende soorten van Denial of Service (DoS) aanvallen vanuit het internet en kan u zelfs via e-mail waarschuwen als er een indringing gedetecteerd wordt.
 
Virtuele server / DMZ
De BR-6214K biedt virtuele server en DMZ functies, zodoende kunnen remote gebruikers via het internet toegang krijgen tot de interne servers.
 
DHCP
De BR-6214K biedt een DHCP serverfunctie om aan de pc's in het netwerk automatisch een IP-adres toe te kennen.
 
Bijzondere toepassingen
De BR-6214K biedt extra functies waardoor u gebruik kunt maken van de extra mogelijkheden die het internet biedt. Door de Universal Plug & Play (UPnP) functie kunt u zonder enig probleem gebruik maken van toepassingen als Messenger en spelletjes. Door de poort forwarding, poort triggering en poort mapping functie kunt u thuis uw VoIP, IPcam, IPTV gebruiken en zodoende optimaal en maximaal gebruik maken van uw internetverbinding.
 
Webconfiguratie
De router kan eenvoudig via een webbrowser geconfigureerd worden.
*Maximum performance, actual data rates, and coverage will vary depending on network conditions and environmental factors.
*Actual viewing resolution and frame rate of network cameras depend on connection speed.
*Product specifications and design are subject to change without notice.