Pan / Tilt IP-camera met Night Vision

IC-7000

  • Geeft via de browser real-time video/audio weer met max. resolutie van 640x48
  • Ondersteunt Pan/Tilt met kijkhoeken van ť+180~-35 (verticaal) and 175 (horizontaal)
  • Ondersteunt Night Vision middels ingebouwde IR (infrarood) LEDݤ/span>
  • Neemt audio/video-stream, "live" op, of op een vooraf bepaald tijdstip
  • Ondersteunt bewegingsdetectie en maakt een snapshot van de gedetecteerde gebeurtenis
  • Ondersteunt 4X digitale zoom


IC-7000 is een gemakkelijk te gebruiken IP-camera voor het bewaken het op afstand bewaken van verschillende ruimtes. Voer het IP-adres van de IC-7000 in de adresbalk van de browser (Microsoft IE) in, en u kunt direct de externe video met geluid beluisteren. IC-7000 bevat gemotoriseerde Pan- en Tilt-functies met kijkhoeken van +180~-35 (verticaal) en 175 (horizontaal). Gebruikers kunnen deze functies op afstand via de webbrowser besturen.

Nachtzicht

Met ingebouwde IR (Infrarood) LED's, ondersteunt IC-7000 nachtzicht. U kunt videoclips zelfs in een donkere kamer opnemen en bekijken. U kunt IC-7000 op die manier gebruiken voor het bewaken of beveiligen van uw magazijn, kantoor of huis gebruiken, zelfs midden in de nacht.

TV-OUT en SD-slot

De ingebouwde functie voor het coderen en decoderen -ť TV-OUT - kan de afbeelding van de camera op het televisiescherm weergeven (NTSC- of PAL-systeem). IC-7000 ondersteunt ook een SD-slot om foto's van gedetecteerde gebeurtenissen (bv. bewegingsdetectie) direct op de SD-geheugenkaart op te slaan. Dit biedt een iedeale back-up in het geval het internet geen verbinding heeft en als gevolg daarvan de foto's niet per e-mail kunnen worden verzonden.

Gelijktijdig bekijken

De geavanceerde videocompressie produceert een hoogstaande kwaliteit beeldoverdrachtsnelheid (tot 30 afbeeldingen per seconde) QVGA/VGA video-stream. Daarnaast kunnen meerdere gebruikers tegelijkertijd inloggen om "live" video te kijken..

*Maximum performance, actual data rates, and coverage will vary depending on network conditions and environmental factors.
*Actual viewing resolution and frame rate of network cameras depend on connection speed.
*Product specifications and design are subject to change without notice.