Draadloze LAN 802.11g, Motion-JPEG IP-camera

IC-1500Wg

  • Compatibel met IEEE802.11b/g standaarden
  • Biedt streaming video op afstand vanaf elke willekeurige locatie via Internet Explorer
  • Ondersteunt Motion JPEG beeldcompressie
  • Ondersteunt bewegingsdetectie en verstuurt snapshots van gebeurtenissen
  • Ondersteunt videobeeldsnelheid tot 30 fps
  • Kan ingesteld worden om videoclips op een vooraf ingesteld tijdstip op te nemen

 Eenvoudige installatie

De Quick Installation Wizard biedt assistentie bij de installatieprocedures voor het gebruiken van de IC-1500/IC-1500Wg. U hoeft slechts enkele keren te klikken en u kunt de video bekijken, die via het internet / intranet wordt verzonden. De IC-1500/IC-1500Wg stelt meerdere gebruikers tegelijkertijd in staat om "live" de video te bekijken. De geavanceerde videocompressie levert een hoge kwaliteit, hoge beeldoverdrachtsnelheid, VGA of CIF streaming video.

Gelijktijdig kijken 

IC-1500/IC-1500Wg levert kwalitatief hoogwaardige beelden in standaard JPEG-formaat, die met elke standaard beeldbewerkingsoftware kan worden bekeken.

Standaard beeldformaat 

Deze functies stellen gebruikers in staat om de video die door IC-1500/IC-1500Wg wordt opgenomen, via het intranet of internet te bekijken. Ook bieden deze functies gebruikers de mogelijkheid om de IC-1500/IC-1500Wg, inclusief opnameschema's, foto's naar e-mail, beeldresoluties en gebruikersaccounts te configureren.

Ondersteunt op Windows- en op het internet gebaseerde monitorfunctie
 

Ondersteunt DDNS & UPnP

IC-1500/1500Wg ondersteunt ook UPnP en DDNS. DDNS zorgt ervoor dat de camera een gemakkelijk te herinneren naamformaat krijgt, zoals een URL. Dat is eenvoudiger dan een IP-adres. UPnP maakt het voor gebruikers van Windows XP en ME ook mogelijk om door middel van het klikken met de muis, toegang tot de camera te krijgen, ook als het IP-adres van de camera niet bekend is.

*Maximum performance, actual data rates, and coverage will vary depending on network conditions and environmental factors.
*Actual viewing resolution and frame rate of network cameras depend on connection speed.
*Product specifications and design are subject to change without notice.