Fast Ethernet Motion-JPEG IP-camera

IC-1500

  • Levert streaming-video op afstand vanaf elke willekeurige locatie via Internet Explorer
  • Ondersteunt Motion JPEG beeldcompressie
  • Ondersteunt bewegingsdetectie en verstuurt een email-snapshot van de gebeurtenis die de beweging heeft veroorzaakt
  • Neemt videoclips op een vooraf ingesteld tijdstip op
  • Ondersteunt DDNS en UPnP

 De IC-1500 is een IP-camera die gebruikers de mogelijkheid geeft om streaming-video van een externe locatie via Internet Explorer te bekijken. Gebruikers kunnen foto's maken of video opnemen (AVI-formaat), direct vanaf Internet Explorer en opslaan op een lokale harde schijf, zonder dat daarvoor software geΚnstalleerd moet worden.

De IC-1500 stelt meerdere gebruikers in staat om de "live" video tegelijkertijd op een standaard Motion JPEG-formaat te bekijken. Het ondersteunt verschillende videocompressie (640 x 480 VGA, 320 x 240 CIF en 160 x 120 QCIF), om de videotransmissie in overeenstemming met de verschillende bandbreedteomgevingen te optimaliseren

Met bewegingsdetectie, kan de IC-1500 een e-mailbericht verzenden inlcusief een snapshot van de gedetecteerde gebeurtenis.

De IC-1500 ondersteunt DDNS (Dynamische DNS) en stelt gebruikers in staat om de streaming-video van de IC-1500 te bekijken, door middel van een gemakkelijk te onthouden URL. Een prakitische oplossing voor gebruikers die voor het instellen van DNS-mapping,ť geen vast of statisch IP-adres voor de IC-1500 hebben.Specificaties

IC-1500

CPU+DSP

RTL8651B + Topro6811

Flash

2 MB Flash

RAM

8 MB SRAM

Image Sensor

Micro MI-360 300.000 pixels

*Maximum performance, actual data rates, and coverage will vary depending on network conditions and environmental factors.
*Actual viewing resolution and frame rate of network cameras depend on connection speed.
*Product specifications and design are subject to change without notice.