Digitale Netwerk Media Adapter

MA-2000

  • Weergave op tv-toestel van hoge kwaliteit digitale mediabestanden van PC's en NAS in een netwerk of aangesloten USB geheugeneenheden.
  • Ondersteunt populaire multimedia formats zoals WMV, MKV, MPEG-4, DivX, Xvid, RMVB, ISO/IFO, H.264, MP3, WMA…
  • Ondersteunt P2P engine (BitTorrent) voor het downloaden van bestanden en het opslaan op de aangesloten USB geheugeneenheid.
  • Real time video van een IP-camera* op uw tv-toestel bekijken.
  • Middels de HDMI (High Definition Multimedia Interface) aansluiting ervaart u de hoogste kwaliteit digitale media.
  • Ingebouwde S/PDIF poort voor aansluiting van een digitaal audiosysteem voor thuisbioscoop ervaring.

* Alleen de Edimax IC-3010/IC-7000PT serie.
* Neem contact met ons op voor een firmware.Weergave op tv-toestel van hoge kwaliteit digitale mediabestanden
Middels de gebruikersvriendelijke OSD-interface en het uitstekende decoderingsvermogen, kunt u met de Digitale Netwerk Media Adapter kijken naar de gedownloade bestanden van de gedeelde mappen van de PC's of NAS die zich in het LAN bevinden. Bovendien kunt u ook mediabestanden door middel van een aangesloten USB geheugeneenheid weergeven.

Ondersteunt P2P download engine en slaat de mediabestanden op.
Door de ingebouwde BitTorrent engine kunt u met de MA-2000 mediabestanden downloaden en opslaan op de aangesloten externe USB harddisks. BT downloaden gaat nu moeiteloos en groen. U kunt minimaal 90% op uw energiekosten besparen omdat de MA-2000 slechts 10 watt verbruikt - dit in vergelijking met uw computer die al snel 100 watt verbruikt. Bespaar energie en geld!

Ondersteunt multimedia formats
De MA-2000 ondersteunt bijna alle populaire bestand-formats op het internet zoals WMV, MPEG-4, DivX , Xvid , Real Video (rmvb & rm), H.264, MP3, WMA, Real Audio (ra), MKV, ISO/IFO. Dat bespaart u conversieproblemen van het gedownloade media format. Gewoon via de MA-2000 de mediabestanden direct op uw LCD- of plasmatelevisie weergeven.

HDMI-uitgang voor weergave van hoge resolutie bestanden
De MA-2000 is voorzien van een HDMI-uitgang - zo blijft de originele video/audio kwaliteit bewaard zonder enig signaalverlies. De MA-2000 zorgt samen met uw HDMI flatscreen televisie voor een puur digitale en hoge kwaliteit video/audio ervaring.

Edimax huis-surveillance-systeem
Door gebruik te maken van de IC-3010/ Wg en IC-7000PT/ PTn, kan de MA-2000 van uw televisie of LCD-scherm eenvoudig een surveillancecenter maken. De beelden van de IP-camera's kunt u real time op uw televisie bekijken. Daarnaast ondersteunt de Digitale Netwerk Media Adapter, zonder ingewikkelde instellingen, de Auto Search functie voor het zoeken naar de in het lokale netwerk opgenomen IP-camera's.

*Maximum performance, actual data rates, and coverage will vary depending on network conditions and environmental factors.
*Actual viewing resolution and frame rate of network cameras depend on connection speed.
*Product specifications and design are subject to change without notice.