2 x 2 AC Single-Band PoE Access Point Buiten

OAP900

 • 802.11AC Hoge snelheid
 • Eenvoudig te installeren
 • Sterke constructie
 • Ontworpen voor gebruik met hoge dichtheid
 • Meerdere SSID's voor beveiligingsbeheer
 • Snelle roaming
 • Brede dekking & Hoge gevoeligheid
 • Naadloze mobiliteit
 • Power over Ethernet
 • Ingebouwde RADIUS-server
 • Zakelijke buitenomgevingen
 • Beheer vanaf een centraal punt


Krachtige oplossing voor buiten, met superhoge snelheid - AC900 voor moderne bedrijven

De OAP900 is voorzien van een IP55 weersbestendige en roestvrijstalen metalen behuizing en biedt een hoogwaardige draadloze oplossing die ideaal is voor bedrijven in het MKB die de hoogste eisen stellen aan hun netwerkprestaties. Het apparaat biedt de nieuwste 2 x 2 IEEE 802.11ac-technologie voor 5GHz draadloze snelheden tot wel 900Mbps. De mogelijkheid van montage aan de wand en aan een standaard, de industriële kwaliteit van het apparaat, in combinatie met de gebruiksvriendelijke bediening en de vele functies, maken dit access point een op hoog niveau presterende oplossing voor de veeleisende zakelijke toepassingen van alledag.

Voor bedrijven die op zoek zijn naar beveiliging, flexibiliteit en snelheid heeft Edimax Pro-serie een breed assortiment toepassingen voor kantooromgeving, scholen, schoolterreinen, hotels en ziekenhuizen. Er kunnen meerdere SSID's geconfigureerd worden voor verschillende afdelingen of gebruikersgroepen en een ingebouwde RADIUS-server biedt extra controle met een schaalbare AP array-architectuur voor beheer vanaf een centraal punt van meerdere access points. De high-density capaciteit voor ruim 50 gelijktijdige clients is ideaal voor BYOD (Bring Your Own Device)-werkplekken of andere omgevingen met veel clients en draadloze apparaten. De snelle roaming zorgt voor naadloze overgangen tussen de meerdere access points. Power over Ethernet-ondersteuning (PoE) en de intuïtieve web-based management-interface bieden flexibiliteit voor toepassing en uitgebreide beheermogelijkheden voor MIS-afdelingen en netwerkbeheerders.

Als netwerkprestaties en -beveiliging belangrijk zijn voor uw onderneming, dan heeft u producten nodig die speciaal ontworpen zijn voor uw branche. De Pro-serie van Edimax is speciaal ontworpen om uw bedrijf te helpen en draadloze verbindingen te bieden waar u iedere dag weer op kunt bouwen, en die gegarandeerd veilig en effectief zijn. De OAP900 levert draadloze prestaties op het hoogste niveau op de huidige markt.


BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN
 • 802.11AC High Speed: IEEE 802.11ac met 900Mbps draadloze snelheid.
 • Eenvoudig te installeren: Wordt geleverd met een eenvoudige montageset voor bevestiging aan de wand of aan een standaard.
 • Degelijke constructie: IP65 weersbestendige behuizing kan normaal presteren onder zware weersomstandigheden. 
 • Ontworpen voor High-density gebruik: Ondersteunt tot wel vijftig gebruikers tegelijkertijd, ideaal voor omgevingen waar veel mensen zijn en BYOD-werkplekken (BYOD - Bring Your Own Device).
 • Meerdere SSID's voor beveiligingsbeheer: Ondersteunt tot wel 16 verschillende SSID's, is zeer geschikt voor verschillende afdelingen, gebruikersgroepen, klanten of gasten.
 • Snelle Roaming: Roaming tussen AP's vindt plaats zonder vertraging of onderbrekingen waardoor de beste prestaties gegarandeerd worden voor video en voice-streaming toepassingen.
 • Brede dekking & Hoge gevoeligheid: Aanpasbaar RF-uitgangsvermogen en een gevoelige ontvanger voor een brede dekking in grote ruimten.
 • Naadloze mobiliteit: 1,5 x groter bereik dan standaard AP's en garandeert een volledig bereik en naadloze connectiviteit voor Wi-Fi apparaten in bedrijfsomgevingen.
 • Power over Ethernet: Ondersteunt Passive PoE en Passive PoE out.
 • Ingebouwde RADIUS-server: Met beheer voor 256 gebruikersaccounts.
 • Zakelijke omgevingen: Geavanceerde keuze voor toepassingen die hoge prestaties vereisen. Geschikt voor een breed scala van commerciële toepassingen zoals universiteitscampussen, stadions, open winkelcentra, hotels, langs rivieren, snelwegen en het spoor. 
 • Beheer vanaf een centraal punt: De Edimax Pro Netwerkbeheer Suite (NMS), een eenvoudige en intuïtieve webbased suite voor beheer vanaf een centraal punt, ondersteunt AP array-architectuur.


 


 
Edimax OAP900 Outdoor AC900 PoE Access Point​High Performance-ontwerp met hoge snelheden van 900Mbps 5GHz 11ac
De allernieuwste IEEE 802.11ac draadloze technologie levert de hoge Wi-Fi-snelheden die tegenwoordig gevraagd worden door moderne bedrijven. Daarnaast zorgt de 5GHz dekking voor maximale flexibiliteit voor mobiel-gerichte bedrijfstoepassingen. Met snelheden tot wel 900 Mbps op de 5Ghz band en kan het apparaat zelfs de meest bandbreedte-intensieve taken aan, wat ideaal is voor geluids-, video- en spraaktoepassingen. Daarnaast is dit aanzienlijk sneller dan traditionele 802.11n Wi-Fi. Bovendien zijn de Edimax Pro serie producten voorzien van andere kwalitatief hoogstaande eigenschappen, zoals solide condensators die zorgen voor een aanzienlijk langere levensduur dan traditionele niet-solide alternatieven, en die minder warmte genereren en meer stabiliteit bieden. Duurzaam, robuust en geschikt voor zakelijke omgevingen.


Brede dekking en meerdere SSID's
Met een aanpasbaar uitgangsvermogen en een hoge ontvangstgevoeligheid, zijn de Edimax Pro access points uitgerust om een uitgebreide dekking te leveren waar dit het meest nodig is. Geschikt voor grotere ruimtes tussen kantoren, winkels, ziekenhuiskamer of vergaderruimtes. Zorgt voor de draadloze dekking die uw personeel en uw systemen nodig hebben om efficiënt te kunnen functioneren. Zorg ervoor dat elke hoek van uw bedrijf verbonden is, en differentieer gebruikersgroepen, afdelingen of gasten met meer dan 32 individuele SSID's met onafhankelijke beveiliging. Brede, toegankelijke Wi-Fi dekking met sterke beveiliging om gevoelige bedrijfsinformatie te beveiligen en de toegang tot interne netwerken te bewaken.BYOD oplossingen en High-Density netwerken
Bring Your Own Device (BYOD) wordt wereldwijd steeds gebruikelijker binnen bedrijven en kantoren. Werknemers gebruiken hun eigen smartphones, laptops, en tablets met de nieuwste cloud-verbonden productiviteitsapp's om dingen gedaan te krijgen. Traditionele 2,4GHz is druk bezet, dus het merendeel van deze apparaten vereist of ondersteunt snel 5GHz Wi-Fi. In kantoren, hotels, scholen of andere drukke omgevingen moeten access points een grote hoeveelheid gebruikers aankunnen die op een bepaald ogenblik verbinding maken met het netwerk, of dit nu klanten zijn of werknemers. De Edimax Pro OAP900 ondersteunt de nieuwste 802.11ac 5GHz  Wif-Fi-standaard, met de capaciteit tot wel vijftig gebruikers tegelijkertijd te ondersteunen, bij uitstek geschikt voor BYOD-werkplekken en een groot aantal draadloze apparaten.Naadloze mobiliteit
Een standaard draadloos access point kan effectief een afstand van 25 - 30 meter overbruggen bij normaal gebruik. Dankzij de vooruitstrevende technologie van de Edimax Pro access points, kunnen we effectief een 1.5 keer grotere afstand overbruggen, waarbij Wi-Fi dead spots volledig geëlimineerd worden en complete dekking wordt geboden binnen bedrijfsomgevingen. Draadloze apparaten kunnen naadloos verbonden blijven op plaatsen waar de connectiviteit nodig is voor de efficiëntie en productiviteit. Daarnaast kunt u profiteren van mobiliteit met snelle verbindingen op een brede reeks draadloze apparaten, waaronder smartphones, tablets en computers, binnen de gehele organisatie.Hotels, Scholen en Ziekenhuizen buiten
Het Edimax Pro OAP900 access point met snelle 11ac high-density netwerkverbindingen voor wel 50 gelijktijdige gebruikers is bij uitstek geschikt voor gebruik op universiteitscampus, in stadions, open winkelcentra, hotels, langs rivieren, snelwegen en het spoor of op andere plekken waar een grootschalig outdoor Wi-Fi netwerk vereist is met een gegarandeerde veiligheid en effectiviteit.Sterke AP-detectie en draadloze isolatie
De sterke AP-detectie kan elk ongeautoriseerd SSID dat met kwaadaardige bedoelingen geïnstalleerd is binnen een veilig netwerk, identificeren. De L2 draadloze isolatie biedt draadloze beveiliging.Eenvoudig en intuïtief centraal Netwerkbeheer (NMS)
Edimax Pro NMS (Network Management Suite) is een op web gebaseerd draadloos netwerkbeheersysteem. MIS (management information system)-afdelingen kunnen de krachtige functionaliteit van de Edimax Pro access points plannen en beheren op basis van hun eigen kantooromgeving, met gebruik van een eenvoudige, interface welke voorzien is van een dashboard, kaartweergave, verkeersstatistieken en draadloze clientlijsten voor een netwerk-brede administratie op afstand. De OAP900 kan worden beheerd door Edimax Pro access points of een standalone Edimax Pro APC500 controller. RADIUS-instellingen, WLAN-groepsinstellingen, toegangscontrole, gastnetwerk-instellingen en firmware-upgrades kunnen allemaal centraal beheerd worden om de downtime van het netwerk te verminderen, hulp te bieden bij foutoplossing en de netwerkprestaties te optimaliseren. Grafische zoneplanning met integratie van Google Maps en setup wizard zijn tevens beschikbaar om grotere netwerken uit te breiden en te beheren met meerdere access points, met aangepaste plattegronden, visuele overzichten en eenvoudige 'drag-and-drop' pictogrammen voor snelle toegang tot prestaties en voor het monitoren van informatie.

 
Edimax OAP900 2 x 2 AC Outdoor PoE Access Point, Edimax Pro central Network Management Suite (NMS)


AP Array
Edimax Pro Network Management Suite (NMS) ondersteunt een AP array architectuur waarmee een groep access points centraal beheerd kunnen worden. NMS kan worden geïnstalleerd op een access point en ondersteunt tot wel 128* Edimax Pro access points zonder dat er een extra draadloze controller nodig is. Hiermee worden kosten verlaagd en een efficiënt extern AP-beheer mogelijk gemaakt. U kunt access points installeren en configureren naar gelang uw behoeften om een krachtige netwerk te creëren dat eenvoudig beheerd en uitgebreid kan worden in de toekomst, en met een gebruiksvriendelijke interface en complete functionaliteit voor het MIS van een bedrijf.
* Het aantal EdimaxPro Access Points hangt af van de controller. Voor de CAP300/CAP1200 is dit 1-8, voor de WAP1200/WAP1750 is dit 1-16 en voor de APC500 is dit 1-128.


 
​ Edimax OAP900 2 x 2 AC PoE Outdoor Access Point, AP Array

 
Eenvoudige installatiepakket
De OAP900 wordt geleverd met een montageset voor een eenvoudige bevestiging aan de wand of op een standaard.
Edimax OAP900 2 x 2 AC PoE Outdoor Access Point, wall-mount & Pole-mount easy installation


SPECIFICATIES
 
HARDWARE
LAN Interface Giga x 2
PoE LAN1: Passieve PoE in
LAN2: Passieve PoE uit
Antenne Type: Intern / Vermogensversterking: 15dBi Patch Antenna (5GHz)
HPBW / V: 18 °± 1 °, HPBW / H: 33 °± 5
SMA Connector x 2 voor Externe antennes
Voeding 48V Passieve PoE
Afmetingen (B x D x H) 27.18 x 12.09 x 3.5 cm
Gewicht 592g
Energieverbruik (Volledig gebruik) 10.6W
Montage Paal / Wand
Schuifschakelaar/Reset LAN2 PSE-OUT Aan/Uit, Reset
LED Indicator Power, LAN1, LAN2, Strerkte, Signaal, RSSI, 5G
Omgevingsfactoren Bedrijfstemperatuur: -20°C (-4°F) tot 60°C (140°F)
Opslagtemperatuur: -30°C (-22°F) tot 70°C (158°F)
Bedrijfsluchtvochtigheid 90% of minder
Luchtvochtigheid opslag: 90% of minder
Energiebesparing 802.3az
Interne buzzer Y
Behuizing Buiten IP55 Weersbestendige classificatie
DRAADLOOS
Standaard 802.11 a/an/ac
Aantal radio's 1
Gevoeligheid van de ontvanger ≤ -89dBm
Certificering CE / FCC
Fast Roaming Y
Aantal SSID's 16 (5GHz)
PRESTATIE
Maximale gegevenssnelheid 866Mbps
Gelijktijdige clients Tot wel 50 per radio
RF SPECIFICATONS
Frequentieband

•Radio Ⅰ: 802.11a/n/ac 5.18~5.24(GHz), 5.26~5.32(GHz), 5.5~5.7(GHz), 5.745~5.825(GHz)
(De ondersteunde frequentieband wordt beperkt door lokale regelgeving.)

Kanalen

•5GHz: Afhankelijk van het land voor de volgende reeksen:              
              VS/Canada: Band 1:36, 40, 44, 48; 5.180~5.240(GHz)
                                     Band 2: 52、56、60、64;5.260~5.320(GHz)
                                     Band 3: 100、104、108、112、116、120、124、128、132、136、140;5.500~5700(GHz)
                                     Band 4:149, 153, 157, 161, 165; 5.745~5.825(GHz)
              Europa: Band 3: 100、104、108、112、116、120、124、128、132、136、140; 5.500~5700(GHz)

Zendvermogen
•802.11a
  22dBm@6Mbps
  22dBm@9Mbps
  22dBm@12Mbps
  22dBm@18Mbps
  22dBm@24Mbps
  21dBm@36Mbps
  19dBm@48Mbps
  18dBm@54Mbp
•802.11an(5G)
  25dBm@MCS0/8
  24dBm@MCS1/9
  24dBm@MCS2/10
  23dBm@MCS3/11
  23dBm@MCS4/12
  22dBm@MCS5/13
  22dBm@MCS6/14
  21dBm@MCS7/15
•802.11ac
  25dBm@MCS0
  24dBm@MCS1
  24dBm@MCS2
  23dBm@MCS3
  23dBm@MCS4
  22dBm@MCS5
  22dBm@MCS6
  21dBm@MCS7
  20dBm@MCS8
  19dBm@MCS9

(Het zendvermogen wordt beperkt door lokale regelgeving.)
 
Gevoeligheid van de ontvanger

•802.11a
  ≤-89dBm@6Mbp
  ≤-72dBm@54Mbps
•802.11an(5G)
  ≤-89dBm@MCS0
  ≤-68dBm@MCS7
  ≤-86dBm@MCS8
  ≤-66dBm@MCS15
•802.11ac
  ≤ -83dBm@MCS0
  ≤ -56dBm@MCS9

BEVEILIGING
Encryptie WEP / WPA / WPA2
Draadloze L2 isolatie Y
Station isolatie Y
IEEE 802.1x Authenticatie Y
EAP Authenticatie PEAP
Verborgen SSID Y
MAC-adresfilter Y
Draadloze STA Y
Rogue AP Detectie (w/ Edimax Pro Network Management Suite (NMS)) Y
SOFTWARE
Draadloze modus AP / WDS AP / WDS Bridge / Client
802.1q VLAN Y (VID = 1-4095)
Spanning Tree RSTP
QoS WMM (802.11e)
Max Associated Station No.
Pass-Through IPv6 en VPN (PPTP, L2TP/IPsec)
DSCP (802.1p) Y
Multicast snelheid tot 54Mbps Y
BEHEER
Installatie Standalone (AP-modus)
Beheerde AP-modus: Wordt beheerd door (APC500) of Edimax Pro Master AP.
Configuratie HTTP / HTTPS
SNMP v1, v2c, v3
CLI (Telnet, SSH)
RADIUS Server Ingebouwd
Auto-Kanaal Y
Privé MIB Y
ACCESSORIES
Montagesteunen Pakket voor montage aan de wand en montage aan standaard
PoE Injector Passieve PoE injector
Voedingsadapter 48V/1A
*Maximum performance, actual data rates, and coverage will vary depending on network conditions and environmental factors.
*Actual viewing resolution and frame rate of network cameras depend on connection speed.
*Product specifications and design are subject to change without notice.