2 x 2 AC1200 bual-band muur PoE Access Point

IAP1200

Krachtige oplossing voor moderne bedrijven
 • 802.11ac High-Speed Dual-Band
 • Ontworpen voor plaatsing in de muur met de eenvoudige installatiekit
 • Compacte en ultraslanke behuizing
 • Ontworpen voor BYOE gebruik met een hoge dichtheid
 • Meerdere SSID's tot 32 Mbps voor beveiligingsbeheer
 • Fast roaming roamt naadloos tussen AP's zonder vertraging of onderbreking
 • Brede dekking & Hoge gevoeligheid
 • Naadloze mobiliteit
 • Ondersteunt IEEE 802.3af PoE (Power over Ethernet)
 • Ingebouwde RADIUS server: Met beheer voor 256 gebruikersaccounts.
 • Zakelijke omgevingen, geschikt voor commerciële toepassingen 
 • Centraal beheer met Edimax Pro Network Management Suite (NMS)

Edimax Pro IAP1200 In-Wall PoE Access Point EU Type EU Type   Edimax Pro IAP1200 In-Wall PoE Access Point US TypeUS Type


Krachtige mainstream oplossing voor moderne bedrijven

De IAP1200 is een krachtige draadloze oplossing om te voldoen aan de behoeften van moderne mainstream ondernemingen. Met de nieuwste IEEE 8021ac technologie voor draadloze snelheden tot 1200Mbps, is het stijlvolle ontwerp voor plaatsing in de muur specifiek gemaakt voor bestaande constructies zodat u op een eenvoudige manier een bestaand Ethernet aansluitpunt kunt veranderen in een draadloos access point. Ideaal voor gebruik op kantoren, hotels, Multi-Dwelling Units (MDU's), vliegvelden, vergaderruimtes, scholen, schoolcampussen etc. 

Voor hotels met hoge eisen op het gebied van beveiliging, flexibiliteit en snelheid, biedt de IAP1200 gasten een handige draadloze LAN-service. Als er standaard US of EU type Ethernet stopcontacten geïnstalleerd zijn, hoeft u geen tijd of geld te besteden aan het aanleggen van een draadloos netwerk -  tevens bespaart u op kosten voor het opnieuw leggen van kabels als u het AP wilt wegwerken in het interieur. Daarnaast is de high-density capaciteit is ideaal voor BYOE werkomgevingen of andere omgevingen met veel gebruikers en veel draadloze apparaten. Er kunnen meerdere SSID's worden geconfigureerd voor verschillende afdelingen of gebruikersgroepen en een ingebouwde RADIUS-server biedt extra controle. Daarnaast biedt het apparaat fast-roaming voor naadloze overgangen tussen access points, Power-over-Ethernet (PoE)-ondersteuning en een intuïtieve web-based beheerinterface die flexibiliteit in installatie en uitgebreide beheermogelijkheden biedt voor IT-afdelingen en netwerkbeheerders.

Als netwerkprestaties en -beveiliging belangrijk zijn voor uw onderneming, dan heeft u producten nodig die speciaal ontworpen zijn voor uw branche. De Edimax Pro Serie is ontworpen om u te helpen met uw zakelijke behoeften en biedt gegarandeerd veilige en effectieve verbindingen waar u elke dag op kunt vertrouwen.


BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN
 • 802.11ac High Speed Dual-Band: IEEE 802.11ac gelijktijdige dual-band met1200Mbps draadloze snelheden.
 • Eenvoudig te installeren: Plaatsing in de muur met de eenvoudige installatiekit.
 • Compacte behuizing: Ultraslank ontwerp.
 • Ontworpen voor BYOE gebruik met een hoge dichtheid: Ideaal voor drukke omgevingen en BYOE (Bring Your Own Everything) WiFi-omgevingen.
 • Meerdere SSID's voor beveiligingsbeheer: De ondersteuning van wel 32 verschillende SSID's (16 x 2.4GHz en 16 x 5GHz) is zeer geschikt voor verschillende afdelingen, gebruikersgroepen, klanten of gasten.
 • Snelle Roaming: Roam naadloos tussen AP's zonder vertraging of onderbrekingen, met een topprestaties voor video- en voicestreaming-applicaties.
 • Brede dekking & Hoge gevoeligheid: Aanpasbaar RF-uitgangsvermogen en een gevoelige ontvanger voor een brede dekking in grote ruimten.
 • Naadloze mobiliteit: 1.5 x hogere dekking dan normale AP's om een naadloze connectiviteit te verzekeren voor Wi-Fi apparaten binnen grootzakelijke omgevingen.
 • Power over Ethernet: Ondersteunt IEEE 802.3af PoE.
 • Ingebouwde RADIUS-server: Met beheer voor 256 gebruikersaccounts.
 • Zakelijke omgevingen: De beste keuze voor MKB-bedrijven. Geschikt voor een brede range commercieel toepassingen, zoals op kantoren, hotels, MDU's (Multi-Dwelling Units) vliegvelden, vergaderruimtes, campussen etc. 
 • Centraal Beheer: Edimax Pro Network Management Suite (NMS) voor een eenvoudige en intuïtief centraal beheer dat de AP architectuur ondersteunt. 
 
Edimax Pro IAP1200 2 x 2 AC1200 Dual-Band In-Wall PoE Access Point, Edimax Pro central Network Management Suite (NMS)


Edimax Pro IAP1200 2 x 2 AC1200 Dual-Band In-Wall PoE Access Point, Edimax Pro central Network Management Suite (NMS) 

High Performance ontwerp met hoge snelheden van 1750Mbps Dual-Band 11ac
De allernieuwste IEEE 802.11ac draadloze technologie levert de hoge Wi-Fi-snelheden die tegenwoordig gevraagd worden door moderne bedrijven. Daarnaast zorgt de gelijktijdige 2.4Ghz & 5GHz dual-band dekking voor maximale flexibiliteit voor mobiel-gerichte bedrijfstoepassingen. De snelheden tot wel 300 Mbps op de 2.4GHz band en 869Mbps op de 5GHz band, zorgen ervoor dat de Pro serie producten zelfs de meest bandbreedte-intensieve taken aan kunnen, en is tevens perfect voor video- en voiceapplicaties en significant sneller dan het traditionele 802.11n Wi-Fi. Bovendien zijn de Edimax Pro serie producten voorzien van andere kwalitatief hoogstaande eigenschappen, zoals solide condensators die zorgen voor een aanzienlijk langere levensduur dan traditionele niet-solide alternatieven, en die minder warmte genereren en meer stabiliteit bieden. Duurzaam, krachtig en klaar voor bedrijfsomgevingen.​


Hoge dekking & Meerdere SSIDs
Met een aanpasbare RF-uitgaand vermogen en een hoge ontvangstgevoeligheid, zijn de Edimax Pro Access Points uitgerust om een brede dekking te bieden waar dit het meest nodig is. Geschikt voor grotere ruimtes tussen kantoren, winkels, ziekenhuiskamer of vergaderruimtes. Zorgt voor de draadloze dekking die uw personeel en uw systemen nodig hebben om efficiënt te kunnen functioneren. Zorg ervoor dat elke hoek van uw bedrijf verbonden is, en differentieer gebruikersgroepen, afdelingen of gasten met meer dan 32 individuele SSID's met onafhankelijke beveiliging. Brede, toegankelijke Wi-Fi dekking met sterke beveiliging om gevoelige bedrijfsinformatie te beveiligen en de toegang tot interne netwerken te bewaken.


BYOE-oplossingen & High Density Netwerken
Bring Your Own Everything (BYOE) is een groeiende trend binnen kantoren en bedrijfsomgevingen wereldwijd.  Medewerkers gebruiken hierbij hun eigen smartphones, tablets, laptops en draagbare Wi-Fi apparaten met de nieuwste cloud-productiviteitsapps om hun werk te doen. Omdat de traditionele 2.4GHz band drukbezet is, hebben de meeste van deze apparaten 5GHz Wi-Fi nodig.  In kantoren, hotels, scholen of andere drukke omgevingen moeten access points een grote hoeveelheid gebruikers aan kunnen die op een bepaald ogenblik verbinding maken met het netwerk, of dit nu klanten of medewerkers zijn. De Edimax Pro-oplossingen combineren de nieuwste 802.11ac 2.4Ghz en 5GHz dual-band Wi-Fi met high-density capaciteit om meer dan honderd gebruikers tegelijkertijd te ondersteunen, wat ideaal is voor BYOE werkomgevingen en veel draadloze apparaten.


Naadloze mobiliteit
Een standaard draadloos access point kan effectief een afstand van 25 - 30 meter overbruggen bij normaal gebruik. Dankzij de vooruitstrevende technologie van de Edimax Pro access points, kunnen we effectief een 1.5 keer grotere afstand overbruggen, waarbij Wi-Fi dead spots volledig geëlimineerd worden en complete dekking wordt geboden binnen bedrijfsomgevingen. Draadloze apparaten kunnen naadloos verbonden blijven op plaatsen waar de connectiviteit nodig is voor de efficiëntie en productiviteit. Daarnaast kunt u profiteren van mobiliteit met snelle verbindingen op een brede reeks draadloze apparaten, waaronder smartphones, tablets en computers, binnen de gehele organisatie.


Hotels, kantoren, scholen en ziekenhuizen
De Edimax Pro series access points, met snelle 11ac high-density netwerkverbindingen voor wel 100 gelijktijdige gebruikers, zijn ideaal voor gebouwen met meerdere huurders, hotels, resorts, ziekenhuizen, schoolterreinen (campus) of andere plekken waar het netwerk veel gebruikt wordt en waar de veiligheid en effectiviteit gegarandeerd moeten zijn.


Sterke AP-detectie en draadloze isolatie
De sterke AP-detectie kan elk ongeautoriseerd SSID dat met kwaadaardige bedoelingen geïnstalleerd is binnen een veilig netwerk, identificeren. De L2 draadloze isolatie biedt draadloze beveiliging.


Eenvoudige en intuïtieve centraal netwerkbeheer suite (NMS)Edimax Pro NMS (Network Managent Suite) is een op web gebaseerd draadloos netwerkbeheersysteem dat ingebouwd is in Edimax Pro Access Points en AP Controllers (APC500). MIS (management information system) afdelingen kunnen de krachtige functionaliteit van de Edimax Pro access points plannen en beheren op basis van hun eigen kantooromgeving, met gebruik van een eenvoudige, interface welke voorzien is van een dashboard, kaartweergave, verkeersstatistieken en draadloze clientlijsten voor een netwerk-brede administratie op afstand. RADIUS-instellingen, WLAN-groepsinstellingen, toegangscontrole, gastnetwerk-instellingen en firmware-upgrades kunnen allemaal centraal beheerd worden om de downtime van het netwerk te verminderen, hulp te bieden bij foutoplossing en de netwerkprestaties te optimaliseren. Zone-planning en set-up wizards zijn tevens beschikbaar voor het uitbreiden en beheren van grote netwerken met meerdere access points.


 
Edimax Pro IAP1200 2 x 2 AC1200 Dual-Band In-Wall PoE Access Point, Edimax Pro central Network Management Suite (NMS) 
 

 
Eenvoudige Installatie
In-muur ontwerp met eenvoudige installatie kit 
Edimax Pro IAP1200 2 x 2 AC1200 Dual-Band In-Wall PoE Access Point, Edimax Pro In-Wall Mount Easy Installation Kit

 


TOEPASSINGSDIAGRAM


 
Edimax Pro IAP1200 2 x 2 AC1200 Dual-Band In-Wall PoE Access Point, Edimax Pro central Network Management Suite (NMS), AP Array


SPECIFICATIONS
 
HARDWARE
LAN Interface Giga x 2, RJ11 x 2
PoE 802.3af (Ondersteunt 802.3at)
Antenne Type: 2 x ingebouwde PIFA
Gain: 2.14dBi (2.4GHz), 3.8dBi (5GHz) Max.
Voeding 802.3af (Ondersteunt 802.3at)
Afmetingen Vlakplaat set:  70 x 115 x10 mm (US-Type )
Vlakplaat set :  86 x  86  x10 mm (EU-Type )
Montagesteun : 48,5 x 74 x 38 mm
Gewicht 125g
Energieverbruik (Volledig gebruik) 8W
Montage In-muur
WPS/Reset Y
LED-indicator 1. Power LED
2. Diag LED
Omgevingsfactoren Bedrijfstemperatuur: 0°C (32°F) tot 40°C (104°F)
Opslagtemperatuur: -20°C (-4°F) to 60°C (140°F)
Luchtvochtigheid: 90% of minder
Luchtvochtigheid opslag: 90% of minder
Energiebesparing 802.3az
Interne buzzer Y
Behuizing Flammability Rating Plastic
DRAADLOOS
Standaard 802.11 a/b/g/n/ac Concurrent Dual-Band
Aantal radio's 2
Gevoeligheid van de ontvanger ≤ -91dBm
Certificering CE / FCC
Fast Roaming Y
Aantal SSID's 16 (2.4GHz) + 16 (5GHz)
PRESTATIE
Maximale gegevenssnelheid 300 + 867Mbps
Gelijktijdige clients Tot wel 50 per radio
RF-SPECIFICATIES
Frequentieband

•Radio Ⅰ: 802.11b/g/n 2.412~2.484(GHz)
•Radio Ⅱ: 802.11a/n/ac, 5.18~5.24 (GHz), 5.745~5.825 (GHz)
(De ondersteunde frequentieband wordt beperkt door lokale regelgeving.)

Kanalen

•2,4GHz: VS/Canada 1-11; 2.412~2.462GHz
                 Europa 1-13; 2.412~2.472GHz
                 Japan 1-14; 2.412~2.484GHz
•5GHz : Afhankelijk van het land voor de volgende reeksen:                
              VS/Canada: Band 1:36, 40, 44, 48; 5.180~5.240 (GHz)
                                     Band 4:149, 153, 157, 161, 165; 5.745~5.825 (GHz)
              Europa: Band 1:36, 40, 44, 48; 5.180~5.240 (GHz)                                              

Zendvermogen
•802.11b
  10dBm@1Mbps
  10dBm@2Mbps
  10dBm@5.5Mbps
  10dBm@11Mbps
•802.11g
  10dBm@6Mbps
  10dBm@9Mbps
  10dBm@12Mbps
  10dBm@18Mbps
  10dBm@24Mbps
  10dBm@36Mbps
  10dBm@48Mbps
  10dBm@54Mbps
•802.11gn (2.4G)
  10dBm@MCS0/8
  10dBm@MCS1/9
  10dBm@MCS2/10
  10dBm@MCS3/11
  10dBm@MCS4/12
  10dBm@MCS5/13
  10dBm@MCS6/14
  10dBm@MCS7/15
•802.11a
  10dBm@6Mbps
  10dBm@9Mbps
  10dBm@12Mbps
  10dBm@18Mbps
  10dBm@24Mbps
  10dBm@36Mbps
  10dBm@48Mbps
  10dBm@54Mbp
•802.11an(5G)
  10dBm@MCS0/8
  10dBm@MCS1/9
  10dBm@MCS2/10
  10dBm@MCS3/11
  10dBm@MCS4/12
  10dBm@MCS5/13
  10dBm@MCS6/14
  10dBm@MCS7/15
•802.11ac
  10dBm@MCS0
  10dBm@MCS1
  10dBm@MCS2
  10dBm@MCS3
  10dBm@MCS4
  10dBm@MCS5
  10dBm@MCS6
  10dBm@MCS7
  10dBm@MCS8
  10dBm@MCS9
Gevoeligheid van de ontvanger
•802.11b
  ≤-91dBm@1Mbps
  ≤-87dBm@11Mbps
•802.11g
  ≤-90dBm@6Mbps
  ≤-71dBm@54Mbps
•802.11gn (2.4G)
  ≤-87dBm@MCS0
  ≤-68dBm@MCS7
  ≤-85dBm@MCS8
  ≤-65dBm@MCS15

•802.11a
  ≤-90dBm@6Mbp
  ≤-71dBm@54Mbps
•802.11an(5G)
  ≤-86dBm@MCS0
  ≤-69dBm@MCS7
  ≤-84dBm@MCS8
  ≤-65dBm@MCS15
•802.11ac
  ≤ -82dBm@MCS0
  ≤ -63dBm@MCS9
  ≤ -83dBm@MCS10
  ≤ -55dBm@MCS19

BEVEILIGING
Encryptie WEP / WPA / WPA2
Draadloze L2 isolatie Y
Station isolatie Y
IEEE 802.1x Authenticatie Y
EAP Authenticatie PEAP
Verborgen SSID Y
MAC-adresfilter Y
Draadloze STA Y
Rogue AP Detectie (Edimax Pro Network Management Suite (NMS)) Y
SOFTWARE
Draadloze modus AP / WDS AP / WDS Bridge
802.1q VLAN Y (VID = 1-4095)
Spanning Tree RSTP
QoS WMM (802.11e)
Max. verbonden station Nr.
Pass-Through IPv6 en VPN (PPTP, L2TP/IPsec)
DSCP (802.1p) Y
Multicast snelheid tot 54Mbps Y
BEHEER
Installatie Stand-alone: AP-modus
Beheerde AP-modus: Wordt beheerd door de Edimax Pro Controller (APC500) of Edimax Pro Master AP
Configuratie HTTP / HTTPS
SNMP v1, v2c, v3
CLI (Telnet, SSH)
RADIUS Server Ingebouwd
Auto-Kanaal Y
Private MIB Y
ACCESSOIRES
Montagesteun Montagesteunkit voor plasting in de muur (US of EU type)HARDWARE INTERFACE
 
Edimax Pro IAP1200 2 x 2 AC1200 Dual-Band In-Wall PoE Access Point, Edimax Pro central Network Management Suite (NMS)
*Maximum performance, actual data rates, and coverage will vary depending on network conditions and environmental factors.
*Actual viewing resolution and frame rate of network cameras depend on connection speed.
*Product specifications and design are subject to change without notice.