Draadloze AP Controller

APC500

 • High-speed Interface: Ondersteunt gigabit poorten en USB 3.0.
 • Eenvoudig te installeren: Rek/wandmontage ontwerp met eenvoudige installatiekit en een set-up wizard in vijf stappen.
 • Schaalbare architectuur: Beheert tot wel 128 Edimax Pro Access Points, zowel indoor als outdoor AP's.
 • Een eenvoudig centraal beheer: Web-based software voor configuratie en beheer op afstand.
 • AP L2/L3 Beheer: Ondersteunt set-up en configuratie in groepen met group firmware en group restart.
 • RF Beheer: Grafische zone-planning met Google Maps integratie voor een eenvoudige aangepaste AP opstellings-simulatie, planning, live monitoring en configuratie.
 • Krachtige beveiliging: Ingebouwde RADIUS (AAA) ondersteunt authenticatie en autorisatie voor max. 512 gebruikersaccounts.
 • Gast-toegang en Captive Portal: Ondersteunt op gebruikersnaam en wachtwoord gebaseerde authenticatie met onafhankelijke gast-netwerkinstellingen voor bandbreedtesnelheden (upload en download), IP filtering, gebruiksduur en verloop van account en een eenvoudig Front Desk systeem voor accountgeneratie en ticketing.
 • Zakelijke omgevingen: Geschikt voor een brede reeks commerciële toepassingen zoals in kantoren, hotels, vergaderruimtes, scholen, schoolcampussen, resorts, winkelcentra enz. Speciaal geschikt voor MKB-bedrijven.
 • Ondersteunde AP Modellen: Edimax Pro, CAP, WAP, OAP en IAP serie

   


Biedt schaalbaar, draadloze AP Controle en Beheer voor middelgrote bedrijven, scholen en ziekenhuizen.

De groeiende afhankelijkheid van mobiele technologie en Wi-Fi stelt bedrijven en netwerkoperators voor nieuwe uitdagingen. Netwerken moeten snel zijn en toegankelijk voor BYOD (Bring Your Own Device), maar tevens ook veilig en betrouwbaar voor bedrijfskritische applicaties, schaalbaar en eenvoudig te monitoren en beheren, zijn. De Edimax Pro serie en de APC500 draadloze AP Controller zijn ontworpen met exact deze vereisten in gedachten. Om te voldoen aan de snel veranderende en groeiende vraag naar bedrijfsnetwerkarchitectuur, levert de APC500 hoge prestaties, een compleet LAN-beheer dat kosteneffectief, flexibel en volledig schaalbaar is, en speciaal ontworpen is om tegemoet te komen aan de eisen van middelgrote bedrijven, scholen en ziekenhuizen.
 
Schaalbare Draadloze LAN-opstelling
Biedt een efficiënt beheer van max. 128 compatibele Edimax Pro access points met een eenvoudige configuratie om volledig functionele en schaalbare draadloze netwerken op te stellen in bedrijfsomgevingen. De AP Controller + Beheerde AP architectuur is een modulair systeem dat zich ontwikkelt en naar behoefte uitgebreid kan worden met extra AP's die zeer eenvoudig te integreren zijn in het bestaande systeem.
 
Een Centraal en Remote Beheer
Voorzien van een eenvoudige web-based interface met dashboard, map view, statistieken en draadloze client-overzicht voor netwerkbrede administratie op afstand. Group AP-beheer, RADIUS-instellingen, WLAN-groepsinstellingen, toegangscontrole, gastnetwerk-instellingen en firmware-upgrades kunnen allemaal centraal beheerd worden om de downtime van het netwerk te verminderen, hulp te bieden bij foutoplossing en de netwerkprestaties te optimaliseren.
 
Zone plan met Google Maps
Plan en simuleer de AP-opstelling om de meest efficiënte locaties voor uw AP's te bepalen. Netwerk admins kunnen Google Maps gebruiken of aangepaste kaarten importeren voor visuele overzichten van de netwerkset-up, met eenvoudige 'drag-and-drop' pictogrammen en snelle toegang tot belangrijke prestatie- en monitoringsinformatie. Biedt een centrale, intuïtieve interface die alle AP's uit de Edimax Pro Serie ondersteunt. 
 
Veilig Gast-toegangsbeheer
Biedt een veilige oplossing om netwerktoegang voor tijdelijke gebruikers te beheren met verschillende autorisatie-niveaus, waaronder vrije autorisatie, service level agreement, statische gebruikers en dynamische gebruikers. Tijdelijke accounts worden uitgegeven als afdrukbare, aanpasbare tickets met tijdsgelimiteerde toegang en middels het Guest Managementsysteem kunnen accounts in groepen gegenereerd worden om tijd te besparen. Het Guest bandbreedtebeheer kan worden ingesteld volgens het SSID met functionaliteit om te monitoren en de gebruiksgegevens van de account op te slaan.
 
Captive Portal op maat
De Edimax Pro APC500 fungeert als een centraal punt voor beheer en beveiliging, met ingebouwde gasttoegangsdiensten die eenvoudig kunnen worden geïntegreerd in het bestaande draadloze netwerk. Om te verzekeren dat alleen geautoriseerde gasten toegang krijgen tot het internet, worden gasten automatisch doorverwezen naar de gast login pagina. Dit 'guest captive portal' kan worden aan aangepast aan de huisstijl van het bedrijf en tevens kunnen hier de algemene voorwaarden worden weergegeven. 
 
Lagere Total Cost of Ownership (TCO)
Geen licentiekosten, cloud-toegangskosten of andere verborgen kosten. Als standalone apparaat dat de Edimax Pro netwerken lokaal beheerd, zijn er geen extra servers, software-installaties of gespecialiseerde werknemers nodig. De Total Cost of Ownership (TCO) per draadloze opstelling met de APC500 zal zelfs de meest kostengerichte organisaties positief verbazen. Gegarandeerde ongeëvenaarde WLAN ROI. 

 
 
TOEPASSINGSDIAGRAM

 


SPECIFICATIES
HARDWARE
H/W Stand-alone
Licentie Gratis
Segment Midden
WAN Giga x 1
LAN Giga x 3
Console RJ45
Flash 8GB voor log opslag
Voeding DC: 12V / 1,5A
Energieverbruik (Volledig in gebruik) 8W
Montage Rek / Bureau / Wand montage
Beveiligingsslot Ondersteunt Kensington en U-bar slot
Reset V
LED-indicatoren 1.Systeem
2.Voeding
3.Opslag
4.LINK/ACT
Omgevingsfactoren Werktemperatuur: 0°-50°C (32°-122°F)
Vochtigheid in bedrijf: 90% max.
Afmetingen 265 (D) x 178 (B) x 44 (H) mm
Gewicht 1030g
Behuizing Metalen behuizing
BEHEER
Beheerde Edimax Pro AP's# 128
Beheerd IP-apparaat V
Netwerkverkeer statistieken Netwerkverkeer / CPU Loading / Geheugengebruik
Gastlogboek V
Automatisch firmware upgrade V
OPSTELLING
L2 Auto-Zoeken V
AP-planning V
Lokaliseer AP (Buzzer/LED) V
WDS tussen AP's V
Ondersteuning voor Google Maps V
RADIO RESOURCE BEHEER
Client RSSI-drempel V
Dynamische kanaalkeuze V
Auto pilot (Auto Kanaal/Zendvermogen) V
BEVEILIGING
MAC-filtering V
Blokkeren van Intra-BSS netwerkverkeer V
Roque AP detectie V
Draadloze L2 isolatie V
TOEGANGSCONTROLE
Captive Portal (intern en extern) V
Gast-account V
RADIUS-authenticatie V
RADIU Accounting V
DRAADLOZE QoS
AP Load Balancing *
WLAN-station bandbreedte beperking (per-SSID) V
DIAGNOSTISCHE TOOL
Ping/Traceer Route V
HIGH AVAILABILITY
Primair/Secundair Controller Ondersteuning *
SOFTWAREFUNCTIES VAN ITEMS
Actieve AP 1-128
AP-groepen 32
WLAN SSID's 150
WLAN-groepen 32
RADIUS Accounts 512
Radius Groepen 32
Toegangscontrole (Witte/Zwarte Lijst) 512
Toegangscontrole groepen 32
Gastnetwerk SSID's 100
INHOUD VAN DE VERPAKKING
Montagesteun Rekmontage steun
Wandmontage steun
Voedingsadapter 12V / 1.5A Voedingsadapter
Kabels Ethernetkabel
Consolekabel

* Coming soon
*Maximum performance, actual data rates, and coverage will vary depending on network conditions and environmental factors.
*Actual viewing resolution and frame rate of network cameras depend on connection speed.
*Product specifications and design are subject to change without notice.